spot_img

Raliul Iașului Resonance 2022!

Orașul celor 7 coline va găzdui, în perioada 2-4 septembrie, ediția a 38-a a întrecerii automobilistice de tradiție din Iași.

Așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali FRAS și, nu în ultimul rând, pasionați de motosport pentru că până la ediția din acest an a Raliului Iașului Resonance au rămas doar 15 zile.

Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la începutul lunii septembrie. Una dintre acestea este desfășurarea celor 9 probe pe parcursul a 3 zile, de vineri până duminică.

SuperSpeciala de la Râpa Galbenă, atât de așteptată de toată lumea, va da startul competiției vineri seara, prilej cu care echipajele participante vor fi prezentate. Sâmbătă începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele 8 probe speciale, 4 distincte.

Vor fi câte două treceri pe Cioca Boca (14,80 km), Mădârjac (23,80 km) – sâmbătă, Păun (8,35 km) și Dobrovăț (19.10 km) – duminică. Cea din urmă probă, renumită pentru săritorile spectaculoase, va încheia competiția cu Power Stage (a doua trecere), unde cele mai rapide echipaje vor primi puncte suplimentare.

Ca de obicei, la final de raliu va avea loc festivitatea de premiere, duminică, după prânz, în centrul Iașului.

„Cred că avem toate ingredientele pentru un raliu reușit, care să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor. Mai avem câteva detalii de pus la punct până la start, dar sunt sigur că pe 1 septembrie, când toți participanții vor fi la Iasi, totul va fi rezolvat, iar locațiile principale, probele, comandamentul vor fi pregătite ca pentru o competiție de mare anvergură. Dincolo de implicarea autorităților și a partenerilor tradiționali, țin să remarc faptul că mulți tineri vor să facă parte din echipa de organizare, ceea ce înseamnă că Raliul Iașului Resonance a devenit un brand important al orașului.” Dan Codreanu – rally manager

Așadar, pentru că v-am făcut cunoscute câteva dintre ingredientele ediției a 38-a a Raliului Iașului Resonance, vă invităm să rămâneți aproape de site-ul raliuliasului.ro, paginile noastre de facebook și instagram, dar, mai ales, să fiți prezenți pe probe pentru a vă bucura pe deplin de spectacolul sportiv și ospitalitatea gazdelor de la XS Motorsport Iași, clubul renumit pentru foarte buna organizare a evenimentelor automobilistice.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,349FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri