spot_img

Clubul Sportiv Romanian Drift Community

foto_Dan_STRAUTI_Prejmer_Circuit_2014 (Copy)Pentru iubitorii driftului, anul acesta pare a fi foarte bun. Pe langa cele 6 etape din Campionatul National de Drift GTT Drift Series 2015, vom avea parte si de alte surprize. Evenimente adiacente campionatului national de drift de tip Grand Prix organizate de Clubul Sportiv Romanian Drift Community ne vor aduce aproape de pista.

Clubul Sportiv Romanian Drift Community a luat naştere la începutul anului 2014 şi îşi propune să îi aducă împreună pe toţi iubitorii acestui sport, piloţi amatori şi profesionişti, într-un cadru legal şi să dezvolte un sistem intern performant care să poată concura cu succes la nivel global, dar şi organizarea de competiţii de anvergură internaţională in Romania. Romanian Drift Community isi propune ca in 2015 sa organizeze 4 Grand Prix-uri in Romania care sa aduca la start cele mai mari nume din competitiile de Drift Europene odata cu acestea facand toate demersurile necesare acceptarii Drift-ului ca ramura a Motorsportului International, este prezentarea entuziastilor din acest club sportiv, postat pe pagina de facebook.

Clubul Sportiv Romanian Drift Community va promova aceasta disciplina sportiva, va descoperii si promova tinerele talente, va promova siguranta rutiera dar va organiza si competitii sportive unde se vor oferi premii de catre parteneri sau societati de profil.

– Mai 2015 – BUCHAREST GRAND PRIX
Sezonul oficial al Grand Prix series va fi deschis oficial cu etapa de la Bucureşti, care va avea loc pe un circuit special amenajat, locul în care vor fi prezenţi cei mai mulţi pasionaţi de senzaţii tari per metru pătrat din Sud Estul Europei. Pe lângă confruntările dintre piloţii profesionişti, vor avea loc în premieră şi confruntări între vedete din showbiz, care au reuşit să îşi ia brevetul de pilot profesionist şi din 2015 vor face demonstraţii la volanul unei maşini de drift.

– Iunie 2015 TOUGE CHALLENGE GRAND PRIX
De această dată, circuitul va fi amenajat pe un traseu montan, acolo unde adrenalina va fi la cote cel puţin la fel de înalte cu altitudinea. Piloţii vor avea parte de cea mai dificilă etapă a sezonului deoarece se vor duela în confruntări “one to one” pe un traseu extrem, printre stânci şi prăpastii, utilizând stilul de pilotaj cel mai spectaculos: driftul.

– August 2015 BLACK SEA GRAND PRIX
Constanţa nu va fi doar atracţia principală pentru zecile de mii de turişti sosiţi pentru un concediu perfect, ci şi pentru caii putere gata să se dezlănţuie pe un circuit urban special amenajat în cel mai important oraş de la malul mării. Totul într-o perioadă în care fluxul de turişti va fi maxim, la fel ca şi adrenalina sezonului 2015, fiind cea mai importantă etapă a sezonului.

– Septembrie 2015 BUCHAREST URBAN FINAL BATTLE
Confruntarea finală a cailor putere se va da pe străzile Bucureştiului, pe un circuit urban unic, iar la finalul celor cinci ore de battle-uri se va decide campionul absolut al primului sezon. Anul se va încheia cu demonstraţii de drift spectaculoase, cu 4 maşini în tandem, dar şi cu un cap de tir DAF şi motociclete. De asemenea, invitaţi speciali vor fi cei mai buni piloţi la nivel mondial, gata să ducă România la următorul nivel al driftului.

Credit foto: Dan STRAUTI

Vieo: YouTube – Razvan Fogos, Romanian Drift Community

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri