Cătălin Nicolaescu, cursa spre normalitate

| 12 februarie 2015 | 0 Comments

Catalin NicolaescuTot mai mulți membri ai federației i se alătură lui Norris Măgeanu în demersul său de a înnoi Federația Română de Automobilism Sportiv. La doar două zile după anunțul public făcut de Sandor Benedek, Cătălin Nicolaescu, un alt jucător important în cursa pentru conducerea FRAS își anunță suportul și alinierea la programul lui Norris. Cătălin Nicolaescu este, alături de fratele său Iulian, reprezentantul unei familii cu vechime în motorsportul românesc, mereu conectați la mișcarea automobilistă și ultimii reprezentanți și posesori ai brand-ului ARO.

După o analiză atentă și responsabilă a situației actuale din motorsportul românesc am decis că este mai important să dau o șansă unui viitor sănătos decât să risc să rămânem în letargia actuală. Din acest motiv, am luat o decizie extrem de importantă pentru mine și, în această dimineață, am renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv. Voi candida în continuare pentru poziția de vicepreședinte și îl voi vota și susține public pentru candidatura de președinte pe Norris Măgeanu. Am avut deja câteva întâlniri în care ne-am repoziționat programele în concordanță cu aceste decizii. Alături de mine, aceeași decizie de susținere vine și de la prietenii mei, candidați pentru funcția de membru al Consiliului Federal, domnii Marius Luca, Iustinian Pleșa și Benedek Sandor”, a declarat Cătălin Nicolaescu.

Pe de altă parte, Norris Măgeanu a declarat: ”Am avut numeroase discuții cu Cătălin și sunt extrem de încântat că am găsit modalități comune de a colabora în interesul sportului. De-a lungul timpului nu am fost apropiați mereu, uneori am avut divergențe. Alteori l-am secondat cu plăcere pe Cătălin din postura de copilot în ARO-ul său de competiții. Indiferent cum ne-a găsit viața, am știut să ne spunem onest și fără ocolișuri punctul de vedere. Acum, îl voi susține pentru câștigarea postului de vicepreședinte și am certitudinea că în orice moment onestitatea sa și competențele sale în materie de securitate, regulamente și relații cu sportivii vor aduce valoare federației noastre.

Referindu-se la cursa pentru câștigarea președinției, Norris a adăugat: ”Suntem din ce în ce mai puternici, ne pregătim cu încredere și deschidere pentru ședința Adunării Generale din 21 februarie și, cu mult respect, le atrag atenția votanților și contracandidaților mei că o federație aleasă și câștigată strâmb, va fi o federație care va funcționa strâmb. O federație câștigată cu ”telefoniadă”, presiuni și amenințări, va fi o federație a ”telefoniadei”, presiunilor și amenințărilor. Așadar, alegeți cu atenție, prieteni!”

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Istoria logo-ului Opel

Noul Mokka, primul model Opel care prezintă noul design al logo-ului mărcii

Închide