Robert Visoiu, week-end problematic pe Hungaroring

| 5 mai 2013 | 0 Comments

Etapa a treia din seria mondiala Auto GP s-a desfasurat pe circuitul Hungaroring

Week-endul maghiar a inceput cu o sesiune ampla de teste. Robert Visoiu a incheiat ziua de vineri al 7-lea. Asta si din cauza ploii care a influentat decisiv sesiunea, se precizeaza in comunicatul remis publicatiei Autostiri.ro.

„Din pacate vremea ne-a jucat din nou feste. A plouat pe Hungaroring si nu am putut gasi setarea optima. Practic am ramas la setarea din Maroc”, a declarat Robert Visoiu.

La finalul calificarilor de sambara Robert Visoiu a fost pe locul 9. Pilotul Ghinzani a avut parte de o mansa sub asteptari.

„De dimineata am avut probleme cu setarea masinii. Am facut schimbari inaintea calificarilor, insa nu am timp necesar pentru acomodare. In calificari, pe turul rapid, am gresit pe sectorul cu numarul 2 si am incheiat al 9-lea”, a spus Robert Visoiu.

Totul a culminat cu cele doua curse de duminica. Robert Visoiu a incheiat week-endul cu un abandon si un loc 10. In prima cursa, Robert a plecat de pe locul al 9-lea al grilei. Problemele au aparut pe linia boxelor, cand romanul a pierdut timp la schimbarea pneurilor. Pilotul Ghinzani a revenit pe circuit in fata lui Luciano Bacheta si dupa un atac mult prea curajos al acestuia cei doi au iesit in decor.

In cursa a doua, plecat din spatele grilei, Robert a urcat pana pe locul 9, dar a fost implicat intr-un alt incident in care si-a avariat directia. Din acel punct timpii sai pe tur au scazut si a terminat doar pe 10, la mare distanta de invingatorul Vittorio Ghirelli.

„Imi pare sincer rau pentru evolutia de aici. Am ajuns in Ungaria sperand ca pot urca cel putin o data pe podium. Ceea ce s-a intamplat in Maroc a reprezentat un plus pentru mine din punct de vedere moral. Nu voi avea timp sa ma gandesc prea mult la asta pentru ca saptamana viitoare voi alerga la Barcelona, in seria GP3”, a completat Robert.

Urmatoarea etapa din Auto GP se va desfasura pe 1 si 2 iunie, la Silverstone.

Sursa si imagine: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 și tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars extinde în mod semnificativ numărul opțiunilor sale pentru propulsie mild hibrid de 48 de volți, făcând aceste opțiuni...

Închide