Renault Latitude a ajuns în România!

| 2 martie 2011 | 0 Comments

Renault România a lansat marţi modelul Renault Latitude, o berlină premiun cu patru variante de motorizări, la preţuri cuprinse între 21.000 euro şi 36.000 euro, inclusiv TVA, în funcţie de echipare, a anunţat compania.

Latitude va ajunge în showroom-urile din România la începutul lunii aprilie, însă clienţii pot încă de astăzi (marţi – n.r.) să comande modelul la oricare din punctele de vânzare din reţeaua Renault„, se arată într-un comunicat al Renault.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare, Privilege, Luxury şi Initiale, şi patru motorizări, respectiv, de 2 litri şi 140 CP (benzină) şi trei turbodiesel common rail de 2 litri dCi şi 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuală în şase trepte, 2 litri dCi cu 175 CP şi 3 litri dCi cu 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automată în şase trepte.

Printre echipamentele standard se numără şase airbaguri, aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi spate.

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a înregistrat anul trecut un profit net de 3,42 miliarde euro, faţă de o pierdere de 3,13 miliarde euro în anul anterior, după un câştig de 2 miliarde euro înregistrat din vânzarea acţiunilor la Volvo.

România este cea de-a 14-a piaţă de desfacere a concernului francez.

Sursa: Mediafax


Tags: , , , ,

Category: News

Citește articolul precedent:
Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a...

Închide