Dacia Logan Van dispare din 2012!

| 2 martie 2011 | 0 Comments

Dacia va scoate din productie Logan Van in 2012, masina urmand sa fie inlocuita de noul model pe care constructorul francez il va produce incepand de anul viitor la fabrica din Tanger, Maroc, a declarat la Salonul Auto de la Geneva Vincent Carré, director gama Entry in cadrul grupului Renault.

Dacia va lansa anul viitor doua modele de familie, o autoutilitara usoara si un monovolum, acesta din urma ocupand locul actualului Logan Van.

Oficialul Renault a spus ca sunt discutii referitoare la scoaterea din productie a modelului Logan Pick Up. Acesta ar putea fi inlocuit de autoutilitara care va fi produsa in Maroc, scrie Mediafax.

Carré a adaugat ca noul model Logan va fi lansat dupa ce vor aparea pe piata cele doua modele fabricate in Maroc.

„Spatiul pe care il va lasa Logan Van la fabrica din Pitesti va fi ocupat de productia Duster, destinata pietei din Marea Britanie”, a afirmat Carré.

Reprezentantul Renault a aratat ca grupul este in „discutii de fezabilitate” pentru posibila intrare in productie a unui model Duster Pick Up, proiect asupra caruia se va lua o decizie in aproximativ un an.

Referitor la productia celor doua modele din Tanger, Carré a spus ca in prima faza se va ajunge la o capacitate de productie de 170.000 de unitati pe an, urmand ca dupa constructia celei de-a doua linii de fabricatie capacitatea de productie sa fie similara cu cea de la Pitesti.


Tags: , , , , ,

Category: News

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide