spot_img

Renault anunţă noi angajări!

Producătorul auto francez Renault estimează va face 2.000 de angajări şi că va semna 2.700 de contracte pentru specializarea tinerilor (contrats en alternance) până în 2013, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al grupului, transmite YahooNews.

Noile angajări se vor desfăşura în paralel cu punerea în aplicare a planului de plecări anticipate pe care constructorul auto francez l-a anunţat la finalul lui noiembrie, a adăugat purtătorul de cuvânt. La finalul lui noiembrie, Renault a propus un dispozitiv de pensionări anticipate, aplicabil pentru circa 3.000 de salariaţi pe o perioadă de trei ani. Dispozitivul este deschis muncitorilor, angajaţilor şi maiştrilor din cadrul companiei mamă şi a filialelor industriale din Franţa, care au peste 58 de ani la începutul lui 2011, şi care au efectuat 15 ani de muncă sau care au o incapacitate permanentă de muncă de peste 10%,

Ministrul Muncii, Xavier Bertrand, şi-a exprimat la acea dată rezerva vizavi de acest plan.

Grupul Renault are 55.000 de salariaţi în Franţa, din care 36.500 lucrează în compania-mamă. Nu ne rămâne decât să sperăm că acţiunea de extindere a numărului angajaţilor va cuprinde în viitor şi România.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,346FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri