Record: 94 de piloti iau startul in Marele Premiu al Orasului Brasov

| 27 aprilie 2013 | 0 Comments

Marele Premiu al Orasului Brasov este noul detinator al recordului absolut de participare pentru o etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, cu 94 de piloti inscrisi pentru a lua startul sambata, cand sunt programate doua manse de recunoasteri si doua manse de antrenamente cronometrate.

Concurentii au luat cu asalt parcul de asistenta amplasat in Livada Postei din Brasov, care alta data gazduia doar un sfert din numarul celor prezenti acum. Prin eforturile organizatorilor, care au suplimentat de mai multe ori spatiul in chiar centrul orasului, toti cei care au dorit sa participe au fost in final acceptati, iar dupa Verificarile Administrative si Tehnice, lista de inscrieri a Marelui Premiu al Orasului Brasov numara 94 de sportivi.

Masini Ferrari, Porsche, monoposturi special pregatite pentru competitiile de viteza in coasta si o multime de alte bijuterii mecanice vor incanta sambata si duminica privirile si auzul celor prezenti pe traseul care are startul in Livada Postei si urca spre Poiana Brasov. Spectacolul se anunta unul de exceptie, mai ales avand o prognoza de vreme insorita si un public brasovean cunoscut ca iubitor al curselor auto.

Prima mansa de recunoasteri este programata pentru ora 9, in timp ce antrenamentele cronometrate incep la ora 14:00.

Iata lista de inscrieri si ordinea de start in antrenamente. Pentru rezultate live accesati www.autorally.ro, website-ul oficial al competitiei.

Conform traditiei, Marele Premiu al Orasului Brasov este sustinut deConsiliul Local si Primaria Brasov, iar partener oficial este compania Kremsmueller Romania, nume cu o implicare tot mai mare in sportul auto autohton in ultima perioada. Compania austriaca are deja o echipa care concureaza in CNR Dunlop si CNVC Dunlop, iar pentru etapa brasoveana se alatura eforturilor clubului organizator, Auto Blic.

Kremsmueller este o companie austriaca fondata in 1961, care activeaza pe piata instalatiilor industriale, domeniu in care ofera solutii complete, incepand de la montaj si pana la dezvoltarea de aplicatii software. Desi inglobeaza numeroase companii si o multitudine de puncte de lucru, Kremsmueller ramane o companie de familie, in care ierarhiile sunt restranse, iar traseele decizionale scurte conving. Pentru cei care cauta o companie caruia sa-i poata incredinta si cele mai delicate proiecte industriale, Kremsmueller reprezinta partenerul potrivit, un grup de companii cu resurse financiare bogate, care transforma viziunile in realitate.

Contempo Cars Brasov, distribuitor al marcii BMW in Brasov, se alatura inca odata organizatorului Auto Blic, oferind si masinile oficiale ale intrecerii, marca BMW. Înfiinţată în 2001, reprezentanţa BMW din Braşov este unul dintre cei mai importanţi dealeri din ţară, plasându-se constant în topul vânzărilor din România. Membru al Automobile Bavaria Group, Contempo Cars se situeaza, la fel ca si compania-mama, in topul vanzarilor pe sectorul masinilor premium pentru zona acoperita. Performanţa Contempo Cars se datorează atât maşinilor excepţionale, cât şi prestaţiei echipei experimentate, atât la vânzări, cât şi la service. Depozitul de piese de schimb asigură necesarul operaţiunilor de service, dar şi al magazinului de piese şi accesorii.

Marele Premiu al Orasului Brasov este sustinut si de Hotel Atlas***, Arinovis, Olmedo, Silnef Security si Comprest.

Partenerul media al Marelui Premiu al Orasului Brasov este KISS FM iar site-ul oficial al evenimentului este www.autorally.ro, unde puteti accesa  rezultate live , stiri si ultimele noutati despre desfasurarea evenimentului.

Marele Premiul al Orasului Brasov – Program
Sâmbătă 27 Aprilie
09:00 – 10:20 – Recunoașteri I
10:30 – 12:00 – Recunoașteri II
14:00 – 16:00 – Antrenamente Cronometrate I
16:00 – 18:00 – Antrenamente Cronometrate II

Duminică 28 Aprilie
09:00 – 10:20 – Recunoașteri III
10:30 – 12:00 – Recunoașteri IV
14:00 – 16:00 – Concurs I
16:00 – 18:00 – Concurs II

19:00 – Festivitate de premiere

Programul Marelui Premiul al Orasului Brasov – Date Tehnice
Start: 
Brasov, Livada Postei
Lungime Traseu: 5,17 km
Comisari Traseu: 14

Inchiderea traseului (DN1E, Brasov – Poiana Brasov):
Sambata 27 Aprilie si Duminica 28 Aprilie: 08:45-12:00; 13:45-18:00

Sursa: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de Autorally.ro

Credit foto: Dan Strauti – Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide