ENFO 4X4 – Prima EXPOZITIE FOTO NATIONALA de OFF ROAD

| 26 aprilie 2013 | 0 Comments

OFF ROAD – Zeci de masini 4×4, sute de cai putere, mii de fani, competitivitate, dinamism, anduranta, andrenalina, performanta, spectacol in natura si peisaje uluitoare. OFF ROAD – spirit de echipa, prietenie, respect, aventura, putere, responsabilitate, natura.

Sunt doar cateva din valorile componente si a unui sport atat de complex precum off road-ul. Fie la nivel de pasiune, fie la nivel de competitie.

In incercarea de a aduce mai aproape de public si de a promova acest sport F64 si GTC MotorSport organizeaza ENFO4x4 – prima expozitie nationala de fotografie 4×4. Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 21 mai 2013 la F64 Studio – cel mai mare magazin specializat din Sud-Estul Europei.

Vor expune castigatorii concursului – 4×4 Motion by GTC MotorSport – organizat de F64 dar si Andrei Zdetovetchi si Razvan Pisoschi – fotografii oficiali ai primei competitii sportive organizate de GTC MotorSport – Cupa GTC 2012. Jurizarea castigatorilor se va face impreuna cu cei de la GTC.

Premiile oferite sunt: participare si expunere la ENFO 4×4: maxim 25 fotografii. Un aparat HD GoPro dar si alte 3 premii surpriza, oferite de F64 si GTC MotorSport.

Asadar, asteptam sa inscrieti fotografiile voastre la concursul 4×4 Motion powered by GTC MotorSport.

Despre off road de la pasiune la competitie vor vorbi in deschiderea vernisajului invitatii speciali:

Dani Otil: pilot de off road hard enduro, pasionat de sporturi extreme
Costel Casuneanu: pilot international Rally Raid si Off Road
Alina Marin: Reprezentant F64
Cirap Razvan: Presedinte GTC MotorSport
Silviu Bulugioiu: presedinte CNOR – Comisia Nationala de Off Road
Fiko Istvan: Campion National 2012 la clasa Extrem
Marius Lupu: Campion National 2011 la clasa Open
Vali Caloianu: Campion National 2012 la clasa Standard

Parteneri media ENFO 4×4: ForumClub 4×4, RoRace.Ro4×4 AdventureAutoStiri.ro.

Despre clubul sportiv GTC MotorSport

GTC MotorSport este unul dintre cele mai mari cluburi de off road din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011 si are in prezent circa 50 de membri. In 2012 GTC MotorSport a reusit performanta de a avea 6 sportivi pe podiumul Campionatului National de Off Road si de a se clasa pe locul II in clasamentul general al cluburilor din Campionatului National de Offroad. In 2013 GTC MotorSport va organiza in judetul Buzau GTC Trophy – cea de-a VI-a etapa din Campionatul National de Off Road.

Cele mai bune fotografii vor fi selectate si vor fi expuse in cadrul expozitiei organizate in cadrul magazinului F64, in perioada 20-31 Mai, cu vernisajul pe 21 Mai.

In magazin se va afla si o masina de off road la volanul careia cei prezenti la vernisaj se vor putea fotografia, primind la final poza gratuit.


Tags: , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide