Rallye Monte-Carlo Historique: JUST CLASSICS prezent cu 6 echipaje

| 30 ianuarie 2015 | 0 Comments
Eallye Monte-Carlo Historique 2015 JUST CLASSICS

Rallye Monte-Carlo Historique 2015 JUST CLASSICS

JUST CLASSICS participa anual la un mare numar de evenimente dedicate vehiculelor istorice, organizate in tara si strainatate. Participarea este atat directa, prin echipa oficiala, cat si indirecta, prin masinile pe care le-au restaurat, le-au preparat sau le intretin.

Echipa JUST CLASSICS aliniaza 6 echipaje la startul celei de-a XVIII-a editii a Rallye Monte-Carlo Historique. Echipajele sunt formate din piloti si navigatori din Romania, Grecia, Spania, Italia si Marea Britaniei si se afla sub comanda romanului Gabriel Stanciu. Suportul logistic este asigurat de 10 mecanici si 5 dube. Premergator acestui raliu echipajele s-au pregatit atat in tarile de origine cat si in Franta.

Raliul se desfasoara in perioada 28 ianuarie – 04 februarie a.c. La acest raliu sunt inscrise  320 de echipaje care participa cu masini fabricate intre anii 1955 – 1980 si care au fost prezente in decursul timpul la editiile anterioare. JUST CLASSICS ia startul pentru a 4-a oara la acest raliu. Obiectivul principal al echipei este sa termine toti cursa in Top 100.

Multa bafta!

Credit foto: JUST CLASSICS

 

 


Tags: , , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul BMW R 18: cruiser suprem cu rădăcini în istorie

Cu noul R 18, BMW Motorrad intră în segmentul cruiserelor. Ca niciun alt model BMW de până acum, acest model...

Închide