Calendarul Klar 2015: „Ne vedem peste tot în România!”

| 30 ianuarie 2015 | 0 Comments

calendar_finalLansarea calendarului Klar 2015: „Ne vedem peste tot în România!”

  • Calendarul Klar Professional – reprezentarea artistică a tradiției pentru culoarea auto.
  • Ciprian Mihai, unul dintre cei mai renumiți fotografi specializați în domeniul auto din România, semnează calendarul Klar.
  • Cultură auto, tradiție, diversitate, acoperire națională – principalele teme abordate în ediția 2015 a calendarului Klar, an în care Policolor aniversează 50 de activitate.

Policolor Automotive, divizia de vopsele auto pentru refinish a Policolor, lansează calendarul Klar 2015, sub conceptul „Ne vedem peste tot în România!”. Fotografiile care ilustrează ediția acestui an poartă semnătura fotografului român Ciprian Mihai, unul dintre cei mai renumiți fotografi specializați în domeniul auto de pe plan local.

Calendarul Klar 2015 pune în prim plan tradiția producătorului român de vopsea pentru refinish auto, ale cărui produse acoperă anual zeci de mii de mașini care circulă pe șoselele din țară. Automobile de colecție, modele noi și dezirabile, mașini care înseamnă istorie auto în România, fac subiectul fotografiilor cuprinse în calendarul acestui an. Fiecare mașină, cu propria sa poveste, a fost imortalizată în câte un context recognoscibil din Capitală sau din țară: Piața Mică din Sibiu, Palatul Regal, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Gara Sinaia sau Casa Presei Libere. Compozițiile includ câte un reper arhitectonic, turistic sau simbol urban și pun accent pe liniile cromatice ale automobilelor.

„Ideea principală a ediției 2015 a calendarului KLAR este legată de pasiunea pentru automobile, pasiunea pentru culoare și pentru detaliu. Am căutat să surprindem cultura auto locală și frumusețea locațiilor din întreaga Românie, în întreaga ei diversitate”, au declarat reprezentanții Policolor Automotive, potrivit comunicatului remis Autostiri.ro.

Pluralitatea de locații și diversitatea modelelor utilizate pentru ilustrații fac referire la paleta largă de clase auto cărora se adresează produsele Policolor Automotive și brandul Klar Professional. Toate acestea sunt cuprise sub conceptul „Ne vedem peste tot în România”.

Fotograful Ciprian Mihai, cu o activitate intensă în fotografia auto, este cel care semnează pictorialele pentru testele auto publicate de portalul Automarket dar si pentru alte companii. Cu peste 500 de ședințe foto la activ pentru domeniul auto, Ciprian a primit provocarea Policolor Automotive de a realiza noul calendar al brandului Klar.

„Am vrut ca fiecare cadru să spună o poveste. Să inspire privitorul iar contextul să transmită emoție și culoare. Selecția fotografiilor și prelucrarea lor a avut ca scop principal acest lucru. Am urmat mai mult decât un concept, am urmat pasiunea pentru automobile și cred că acest lucru se observă în fiecare imagine”, a spus Ciprian Mihai, citat de Autostiri.ro.

Calendarul Klar a devenit o tradiție a producătorului de produse pentru autorefinish, care în fiecare an imortalizează sub diferite teme pasiunea și orientarea către perfecțiunea exterioară a automobilelor. În cei 11 ani de prezență pe piața locală a brandului Klar Professional calendarele companiei au fost semnate de fotografi precum Radu Fugărescu, Gabriel Hennessey și Ciprian Mihai.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Mirea cucereste Sinaia -„Aici si acum”!

Sub celebrul slogan ,,Aici si Acum” s-a desfasurat la Sinaia editia numarul 5 a Campionatului National de Viteza in Coasta....

Închide