spot_img

Raliul Sibiului sustine Muzeul National Brukenthal

La Raliul Sibiului se vor strange fonduri pentru Muzeul Brukenthal

La editia din 2013 a Raliului Sibiului, organizatorul a lansat si o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea Muzeului National Brukenthal.

In afara spectacolului sportiv, la editia din 2013 a Raliului Sibiului, organizatorul a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea Muzeului National Brukenthal. Astfel, fiecare particpant la eveniment este invitat sa doneze un obiect care are legatura cu cariera sa sportiva si care va fi scos apoi la licitatie in cadrul Black Tie Charity Gala. Licitatia se va desfasura joi seara incepand cu ora 22:00, imediat dupa startul festiv, la Hotel Hilton Sibiu. Tinuta obligatorie la acest eveniment este Black Tie.

Licitatia va avea loc joi, 25 iulie de la ora 22:00, in cadrul Black Tie Charity Gala

Locul la evenimentul Black Tie Charity Gala este 50 de euro, iar suma stransa din taxa de participare va fi donata tot Muzeului National Burkenthal. In acest pret sunt incluse accesul la eveniment, cina festiva si posibilitatea de a participa la licitatie pentru obiectele donate de piloti. „Autoritatile locale si locuitorii orasului Sibiu au sustinut intotdeauna Raliul Sibiului. Prin aceasta actiune vrem sa sustinem si noi unul dintre cele mai reprezentative muzee din Romania si un simbol al orasului Sibiu. La acest eveniment sunt invitate autoritatile locale, nationale, participantii la raliu, dar si pasionati de curse care doresc sa sustina actiunea initiata de noi”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului, citat de Autostiri.ro.

Muzeul Brukenthal reprezintă o marca aparte deoarece este primul muzeu din Romania si din Centrul Europei (deschis pentru public din anul 1817), datorandu-si existenta uneia dintre cele mai importante personalitati ale Transilvaniei: Baronul Samuel von Brukenthal, guvernatorul acestei provincii in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea.

O vizita la Muzeul National Brukenthal nu se limiteaza doar la o singura cladire si la incadrarea intr-un profil singular al specializarii. Aici se propune un periplu amplu, ce prezinta aspecte multiple ale prezentului si ale trecutului, cu o larga varietate de exponate. Nu in cele din urma, o vizita completa va va conduce in unele dintre cele mai frumoase zone ale Sibiului istoric.

Aceasta structura elaborata a evoluat in timp dintr-un nucleu unic: colecţiile baronului Samuel von Brukenthal si dintr-o locatie unica: Palatul Brukenthal. Astazi, oferta culturala a Muzeului National Brukenthal reuneste expozitii de arta europeana, arta romaneasca si arta contemporana, istorie, istorie naturala, istoria farmaciei si vanatoare. Celor 5.500 mp de expozitii li se adauga 5.500 mp de gradini, asteptandu-si vizitatorii in cele 9 sedii dintre care 5 sunt palate.

Locurile pentru evenimentul Black Tie Charity Gala se pot rezerva pe adresa de e-mail gala@sibiului.ro

Toti pilotii sunt invitati sa doneze un obiect care va fi scos la licitatie.

Sursa si imagini: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de Sibiu Rally Romania

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri