Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției

| 19 iulie 2019 | 0 Comments

Cu doar o săptămână rămasă până la startul în Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției. Pe lângă probe speciale noi incluse în program, cursa va avea parte de transmisii live pe pagina oficială de Facebook a competiției și pe website-ul www.raliul-sibiului.ro.

Raliul Sibiului 2019, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, se desfășoară în perioada 25-27 iulie și programează aproximativ 125 de kilometri cronometrați, pe care in jur de 90 de echipaje sunt așteptate să se dueleze. Cu două zile de concurs pline, cumuland 15 probe speciale de parcurs pe un traseu diversificat, ce cuprinde secțiuni care vor satisface toate gusturile, competiția va fi, cu siguranță, una spectaculoasă atat pentru fani cat și pentru concurenți.

Cea de-a cincea etapă de raliuri din 2019 are în program probe speciale noi, în apropiere de Sibiu, în zona Poplaca, și în zona Miercurea Sibiului – Presaca – Ludoș, acolo unde concurenții vor ”alerga” pe trei trasee de concurs complet necunoscute pentru echipaje. Competiția debutează joi, 25 iulie, cu startul festiv din Piața Mică, urmând ca vineri și sâmbătă echipajele să parcurgă drumurile de asfalt care vor reprezenta o provocare atât pentru mașinile de concurs, cât și pentru concurenți.

De asemenea, organizatorii Raliului Sibiului au pregătit încă o surpriză pentru fani – transmiterea LIVE a unor momente cheie ale competiției pe website-ul www.raliul-sibiului.ro și pe Facebook-ul competiției. Startul festiv va fi transmis joi, în timp ce vineri fanii ce nu pot ajunge pe probe vor putea urmări două probe speciale. Amatorii sportului cu motor vor beneficia de transmisia altor două speciale din județul Sibiu, dar și a superspecialei din oraș, în decursul zilei de sâmbătă, ca mai apoi competiția să se încheie cu transmisia festivității de premiere.

Programul transmisiilor live:
Joi, 25 iulie, ora 20:30 – Start festiv în Piața Mică
Vineri, 26 iulie:
○ PS1 ”Poplaca” – start 16:03
○ PS4 ”Poplaca2” – start 19:10
Sâmbătă, 27 iulie:
○ PS7 ”Presaca” – start 09:42
○ PS11 ”Presaca2” – start 13:10
○ PS15 ”SUPERSPECIALA SIBIU” – start 17:25 (Rally2) și 18:25 (CNRD și CNRVID)
○ Festivitatea de premiere – ora 21:30

Transmisiile vor fi realizate cu ajutorul Livestream România și vor beneficia de patru sau cinci camere de filmat pe fiecare probă specială, dar și de un comentator care să furnizeze informații importante despre concurs, competitori, rezultate și clasamente în timp real.

Rezultatele live ale competiției vor fi disponibile pe website-ul Federației Române de Automobilism Sportiv – www.live.fras.ro. Înscrierile pentru Raliul Sibiului 2019 continuă până în această seară, la ora 20:00, urmând ca mâine, la ora 12:00, să fie publicată lista de concurenți care vor ”alerga” pe cele 15 probe speciale. Organizatorii așteaptă aproximativ 90 de echipaje în cele trei campionate care isi vor desfășura a cincea etapă la Sibiu, cea mai importantă competiție automobilistică a județului.

Raliul Sibiului este organizat de către Clubul Sportiv ”Aria pentru Sport” în colaborare cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Competiția este cofinanțată de de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public ”Sala Transilvania”.

Organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, a Consiliului Județean Sibiu și a Consiliului Județean Alba, a Primăriilor Doștat, Șpring, Poplaca și Ludoș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și Alba, a Poliției Rutiere Sibiu și Alba și a Jandarmeriei județelor Sibiu și Alba. Partenerii competiției sunt Aria, Ambient, Caparol, Profelis, Autoklass Sibiu, Bergenbier, Château Vartely, în colaborare cu partenerii media KissFM, ivbmedia.ro, Ora de Sibiu, Sibiu 100% și Turnul Sfatului. Mașina oficială a Raliului Sibiului 2019 este oferită de Autokass Sibiu.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 și tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars extinde în mod semnificativ numărul opțiunilor sale pentru propulsie mild hibrid de 48 de volți, făcând aceste opțiuni...

Închide