Titi Aur ia startul in Trofeul Sinaia la Clasa A4

| 19 iulie 2019 | 0 Comments

Titi Aur se numara printre cei 84 de competitori inscrisi la Trofeul Sinaia, etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2019. Intrecerea care pune capat primei jumatati a sezonului competitional in aceasta disciplina se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani.

Maine sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate, iar duminica, incepand cu ora ora 13:15, se vor desfasura cele doua manse de concurs.

,,Etapa de la Sinaia mi-a placut intotdeauna. Din punctul de vedere al traseului este un fel de Monte Carlo romanesc, iar publicul avizat este prezent mereu in numar mare atat in prima zi, cat si la urcarile din ziua finala care decid clasamentul. Voi fi prezent cu mare bucurie la start, voi incerca sa contribui la spectacol si, bineinteles, voi incerca sa obtin un rezultat bun”, spune Titi Aur, citat de autostiri.ro.

Tinand cont ca grupa speciala S20, gandita pentru masinile R5, nu are concurenti, iar acest lucru este valabil si pentru Clasa A3, recordmanul titlurilor nationale absolute in raliuri a decis sa ia startul la Clasa A4. Masina sa a si fost pregatita conform regulamentului acestei clase. In plus, ea va afisa o formula grafica noua fata de cea pe care fanii au putut-o vedea la ultimele aparitii in Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Sursa (credit foto neprecizat): comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide