Raliul Brasovului – POVESTEA unui VIS!

| 23 martie 2018 | 0 Comments

Povestea a inceput undeva in jurul anilor 2000, atunci cand, pustan fiind, am inceput sa inteleg acest fenomen ce purta numele de Raliul Brasovului sau Raliul Zapezii cum mai era numit in perioada respectiva.

Sentimentul pe care acest raliu il activeaza in mine, este, cred eu, definitia motorsportului: pasiune, suspans, imprevizibil, emotia spectatorilor de pe probele speciale intr-un numar mare si farmecul proiectoarelor ce chiar daca nu mai vezi absolut nimic in momentul in care se indreapta spre tine, sunt de nepretuit!

Partea interesanta este ca la finalul acestei saptamani, mai exact in perioada 24-25 martie, imi indeplinesc un vis! Un vis alaturi de care te invit sa imi fii alaturi pe probele speciale din zona Brasovului unde o sa vezi in actiune nici mai mult nici mai putin de 90 de echipaje la start! Visul acesta imi transmite atat de multa emotie incat imi este greu sa o transpun intr-un simplu text! Pe scurt, NOI VOM FI LA START si nu la orice start ci exact la Raliul ce, cand eram mic reprezenta provocarea suprema si pe cei prezenti la start ii vedeam adevarati eroi ce puteau sa starneasca in asemenea conditii, bolizi de sute de cai.

Si ca sa fie pachetul complet, in dreapta o sa fie sotia mea Severina, in service tatal meu se ocupa cu buna desfasurare, acum cand scriu aceste randuri, tatal Severinei nu stie ce sa mai faca sa ajute in pregatirea materialului de concurs, pe probe va fi sora mea alaturi de Bogdan si de minunea ce ne bucura in ultima perioada fiecare zi, nepotica mea care va simti pentru prima data microbul familiei, cea mica, venind la primul ei raliu! Mama va pleaca cu trenul de la Alba Iulia sa vina sa ne sutina, iar colac peste pupaza, venim la start cu o masina pe care eu o ador, in care am investit 2 ani de implicare trup si suflet, o masina ce de fiecare data cand o vad ma simt ca un copil ce viseaza!

Sunt sigur ca in startul primei probe speciale, “Poiana” o sa imi fie greu sa ma controlez pentru a nu scapa o lacrima de bucurie si de recunostinta pentru tot ce se intampla in jurul meu!

Concluzia?

Sunt un om norocos!

Si va invit pe probele speciale a raliului pentru a va bucura alaturi de noi de o etapa de poveste!

Aceasta este povestea indeplinirii visului meu, acela de a lua startul in aceasta formula la Raliul Brasovului ce are si un aport puternic a partenerilor echipajului nostru: Seveco International, Darex Auto Suceava, Torsen Sim, Hotel Q Brasov, www.dronshop.ro, BearGear, Bose in Romania prin All-Audio.ro si nu in ultimul rand sustinatorilor Vroom Vroom Vlog ce sunt sigur ca o sa fie alaturi de noi pe probele speciale si pe canalul nostru de YouTube!

Si sustinera tehnica fara de care am sta acasa a unui om pe care il respect, ce mi-a oferit o lectie despre pasiunea pentru masini, Costel Garage. RESPECT!

Si te intreb pe tine cititorule!

Tie, ce iti transmite acel sentiment pe care doar daca il “activezi” te bucura atat de tare incat sa nu mai stii cum sa transmiti bucuria pe care o simti? Daca ti-ai raspuns, aceea este directia corecta! Urmeaz-o!

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide