spot_img

Raliul Aradului: 4 echipaje se luptă pentru puncte în Cupa Suzuki

În acest weekend, patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki vor lua startul la Raliul Aradului, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. După primele două etape, Dănuț Budai este lider în clasament, urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan Vrabie și Radu Necula.

Lupta pentru puncte și premiile puse în joc continuă în Cupa Suzuki la Raliul Aradului. Etapa a treia a sezonului se va desfășura în perioada 2 – 3 iunie și are o lungime totală de aproape 370 km, dintre care 116,87 împărțiți în 9 probe speciale. Dănuț Budai/Lucian Budai, Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă, Bogdan Vrabie/Rareș Badea și Radu Necula/Adrian Temeș sunt cele patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki care vor lua startul pe macadamul de la Arad.

În etapele de asfalt programate până acum s-au impus Bogdan Vrabie, la Brașov, și Radu Necula, la Cluj, lupta pe macadam fiind așteptată de toată lumea. Fără victorie, dar cu o evoluție constantă, Dănuț Budai este lider în clasamentul general al Cupei, fiind urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan, Radu Necula și Ionel Rus, care nu va lua însă startul în etapa de la Arad.

Startul în Raliul Aradului se va da vineri, 2 iunie, de la ora 16:00, fiind programate două treceri pe speciala Frumușeni (12,95 km) și una pe Sistarovăț (10,93 km). Ziua se va termina cu super speciala din Arad, după ceva mai mult de 39 km parcurși.

Sâmbătă, în ziua a doua a raliului, se vor desfășura celelalte 5 probe speciale, în program fiind câte două treceri pe probele Conop (11,75 km) și Nadăș (21,70 km) și încă o trecere pe speciala Sistarovăț. Sosirea este programată la ora 17:30 în centrul orașului Arad.

Sursa si imagini:comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
700CititoriConectați-vă
1,110AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri