Raliul Aradului: 4 echipaje se luptă pentru puncte în Cupa Suzuki

| 2 iunie 2017 | 0 Comments

În acest weekend, patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki vor lua startul la Raliul Aradului, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. După primele două etape, Dănuț Budai este lider în clasament, urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan Vrabie și Radu Necula.

Lupta pentru puncte și premiile puse în joc continuă în Cupa Suzuki la Raliul Aradului. Etapa a treia a sezonului se va desfășura în perioada 2 – 3 iunie și are o lungime totală de aproape 370 km, dintre care 116,87 împărțiți în 9 probe speciale. Dănuț Budai/Lucian Budai, Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă, Bogdan Vrabie/Rareș Badea și Radu Necula/Adrian Temeș sunt cele patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki care vor lua startul pe macadamul de la Arad.

În etapele de asfalt programate până acum s-au impus Bogdan Vrabie, la Brașov, și Radu Necula, la Cluj, lupta pe macadam fiind așteptată de toată lumea. Fără victorie, dar cu o evoluție constantă, Dănuț Budai este lider în clasamentul general al Cupei, fiind urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan, Radu Necula și Ionel Rus, care nu va lua însă startul în etapa de la Arad.

Startul în Raliul Aradului se va da vineri, 2 iunie, de la ora 16:00, fiind programate două treceri pe speciala Frumușeni (12,95 km) și una pe Sistarovăț (10,93 km). Ziua se va termina cu super speciala din Arad, după ceva mai mult de 39 km parcurși.

Sâmbătă, în ziua a doua a raliului, se vor desfășura celelalte 5 probe speciale, în program fiind câte două treceri pe probele Conop (11,75 km) și Nadăș (21,70 km) și încă o trecere pe speciala Sistarovăț. Sosirea este programată la ora 17:30 în centrul orașului Arad.

Sursa si imagini:comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide