Programul BMW i Pure Impulse Experience, accesul într-un cerc exclusivist al pionierilor

| 9 februarie 2015 | 0 Comments

Programul BMW i Pure Impulse Experience (1)În data de 6 februarie, la uzina BMW din Leipzig, BMW Group a lansat, în premieră mondială, un program pentru dialog extins cu clienţii. Programul BMW i Pure Impulse Experience oferă clienţilor de BMW i8 acces exclusiv la personalităţi vizionare, precum şi la experienţe culturale şi de călătorie care reflectă caracterul de avangardă al brandului BMW i. În timpul evenimentului de lansare ce a avut loc la locul de naştere al automobilului sport hybrid plug-in BMW i8, cei aproximativ 120 de participanţi au avut ocazia unei imagini clare asupra modului în care cel mai important constructor auto premium din lume dă formă mobilităţii viitorului.

Clienţii BMW i8 se numără printre pionierii unei noi ere a plăcerii condusului, care este definită de sustenabilitate. Tehnologie BMW eDrive de transmisie hybrid plug-in, celulă a pasagerilor produsă din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), servicii inovatoare de mobilitate şi faruri laser – disponibile în premieră la un model de serie – toate acestea contribuie la consolidarea statutului de automobil sport al viitorului pe care îl are primul model hybrid plug-in produs de BMW Group. Dar brandul BMW i se evidenţiază nu numai pentru conceptele revoluţionare de automobile – de asemenea, semnalează o experienţă a mobilităţii care ajunge dincolo de modelul relevant.

„BMW i a adoptat un rol de pionierat şi în ceea ce priveşte noua dimensiune a dialogului cu clienţii săi”, a declarat Henrik Wenders, director BMW i Product Management. „Prin organizarea unor evenimente exclusiviste, reunim oameni ale căror moduri de a gândi sunt, deopotrivă, vizionare şi sustenabile. Astfel, programul BMW i8 Pure Impulse Experience reprezintă un stil de viaţă contemporan şi responsabil.”

Invitatul de onoare al primului eveniment a fost elveţianul Bertrand Piccard (56 de ani), unul dintre cei mai mari aventurieri ai lumii. La Leipzig, unde modelele BMW i3 şi i8 devin realitate, vizionarul a vorbit clienţilor BMW i8 despre tentativa sa de a deveni primul om care înconjoară Pământul într-un avion cu propulsie solară.

În lunile următoare, programul BMW i Pure Impulse Experience va oferi numeroase surse de inspiraţie pentru un stil de viaţă responsabil şi progresist, derivat din caracterul „next premium” al mărcii. Evenimentele exclusiviste sunt deschise deţinătorilor de carduri BMW i Pure Impulse în baza unor condiţii speciale şi includ Brit Awards de la Londra, Festivalul de Artă şi Muzică Coachella, dar şi Art Basel din Hong Kong în martie 2015. Alte evenimente de top cu un program exclusiv de susţinere vor urma pe parcursul anului. Pe lângă acestea, posesorii cardurilor BMW i Pure Impulse pot beneficia de oferte atractive în anumite hoteluri de lux, restaurante gourmet şi galerii de artă de renume din întreaga lume.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Diverse

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide