Premiul pentru Inovație CES® 2021 oferit sistemelor Bosch eBike: Premiu pentru computerul de bord Nyon

| 22 ianuarie 2021 | 0 Comments

Soluțiile conectate pentru biciclete conving juriul CES din Las Vegas. Premiul pentru Inovație CES® 2021 oferit sistemelor Bosch eBike: Premiu pentru computerul de bord Nyon

  • Succes obținut la categoria „Inteligența vehiculului și transport”
  • Nyon – soluția inteligentă, intuitivă și conectată pentru echipamentele eBike din trafic
  • Sistemele Bosch eBike își lărgesc orizonturile cu ajutorul Connected Biking

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul pentru Inovație CES® 2021” la categoria „Inteligența vehiculului și transport”. Asociația Consumatorilor de Tehnologie (CTA) acordă în fiecare an Premiul pentru Inovație CES pentru inovațiile în materie de tehnologie și design pentru produse de consum.

Viziune avangardistă: descoperiți mobilitatea inteligentă cu eBike

„Soluțiile digitale, precum computerul de bord Nyon, sporesc plăcerea deplasării cu un eBike și redefinesc mobilitatea, deoarece duc oamenii la destinație într-un mod flexibil, fără stres și în siguranță”, a explicat Claus Fleischer, CEO-ul Bosch eBike Systems. „Premiul pentru Inovație CES® 2021 recunoaște eforturile noastre de a dezvolta pe viitor această viziune a mobilității cu soluțiile noastre conectate pentru biciclete”.

Computerul de bord multi-funcțional Nyon asigură navigația la bord, o funcție de monitorizare a exercițiilor fizice, o funcție de blocare digitală, informații privind autonomia pe bază de topografie și conectarea eBiker-ului la lumea digitală prin Bluetooth și Wi-Fi. Astfel, utilizatorul Nyon se conectează la aplicația eBike Connect cu ajutorul smartphone-ului și transferă date despre rute și activități. Utilizatorul poate folosi computerul de bord simplu și intuitiv prin intermediul afișajului tactil sau prin intermediul unității de comandă, în timpul deplasării. Nyon este disponibil pe piață începând din luna octombrie 2020.

Computerul de bord Nyon a fost prezentat și în cadrul „All-Digital CES® 2021”, care a avut loc între 11 și 14 ianuarie 2021, în mediul online.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Prima marcă italiană ce va concura în Campionatul ABB FIA Formula E, începând din 2023

Maserati revine în lumea curselor Maserati anunță astăzi primul pas în strategia sa motorsport și își va face debutul în...

Închide