Premierele Kia la Frankfurt (IAA) – inovatie, rafinament, stil si tenacitate

| 3 septembrie 2013 | 0 Comments

Kia NIRO, un nou concept impresionant

Kia este determinată să dezvolte noi opţiuni pe piaţa auto – toate acestea cu precădere din dorinţa de a safisface toate cerinţele şi aşteptările şoferilor Europeni. Anul acesta, la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt, Kia face un pas înainte, debutând cu un concept mondial remarcabil care reflectă diversitatea liniei curente a autoturismelor Kia precum şi potenţialul uriaş pentru soluţii de viitor pentru piaţa auto, informeaza Kia Romania.
Jucăuş dar îndrăzneţ, robust dar neastâmpărat – noul concept car european dramatic al Kia combină un caracter agresiv cu o alură robustă şi curată caracterizată printr-un mix de materiale contrastante într-o structură compactă şi utilă. Kia dezvăluie cu mandrie acest viitor contracandidat în segmentul B, un autoturism pregătit să atace mediul urban cu stil şi tenacitate.
Kia Picanto LPG, o alternativa reala
Noul Kia Picanto LPG este dezvoltat ca răspuns la cererea clienţilor pentru autoturisme de clasă mică cu costuri de exploatare reduse. Este echipat cu doua rezervoare – un rezervor de 35 litri pentru benzină şi unul de 27 litri, presurizat pentru gaz, localizat sub portbagaj. Şoferii pot comuta între benzină şi gaz prin simpla apăsare a unui buton pe consola de bord. Acest lucru promite costuri de exploatare mai mici decât modelul convenţional echipat doar cu motor pe benzină.
Noul Kia Soul, fidel designului iconic
Noul Kia Soul ramâne fidel designului iconic original, cu repere de design moderne obţinute prin îmbunătăţirea dinamicii şi o gamă de motoare economice. Noul aspect exterior este inspirat din conceptul Kia Track’ster dezvăluit în 2012 şi reprezintă o apariţie curată şi proaspată, matură însă fără a pierde liniile individualiste.
Kia Optima, imbunatatiri de bun augur

Ca raspuns la feedback-ul clienţilor Kia dar şi a dezvoltării pieţei auto, Kia Optima combină designul excepţional cu eficienţa crescută a motoarelor precum şi a câtorva măsuri privind diminuarea zgomotului în interiorul maşinii. Cu un sistem multimedia nou, dotări standard şi de siguranţă inovative, rafinament sporit, calitate îmbunătăţită şi multe alte elemente premium.

Via: Kia Romania


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide