Audi întoarce IAA cu susul în jos

| 3 septembrie 2013 | 0 Comments

Un nou orizont pentru Frankfurt am Main: Audi prezintă, încă o dată, o arhitectură spectaculoasă pentru vizitatorii salonului auto internaţional (IAA)

Construită special pentru expoziţie, clădirea invită vizitatorii să ia în considerare parametrii mobilităţii urbane, dintr-un neobişnuit punct de vedere. La interior, zgârie norii şi toate cartierele oraşului pornesc din plafon, pentru a crea aşa-numitele „oraşe agăţătoare”. Vizitatorii experimentează diversele cerinţe ale mobilităţii viitorului, cât şi inovaţiile tehnologice ale mărcii Audi.

„În Frankfurt vom experimenta o demonstraţie impresionantă a diferenţierii mărcii Audi. Întoarcem aşteptările cu susul în jos, asigurând efectul „Wow” – cu conceptul din acest an, trecem la următorul nivel,” declară Luca de Meo, membru al consiliului director pentru vânzări la AUDI AG, citat de Audi Romania. „Atenţia pentru detalii realizată în clădirea Audi de la IAA 2013 va reflecta aspiraţiile mărcii, cu respect pentru design şi tehnologie.”

Exteriorul clădirii, în formă de cub, este proiectat intenţionat într-o manieră uşoară şi redusă. Datorită unui piedestal înalt de patru metrii, acesta pare să plutească peste Agora, spaţiul deschis din centrul expoziţiei de la Frankfurt.

În interior, proiecţiile şi un total de 11,2 milioane de pixeli LED vor afişa „oraşele agăţătoare” şi vor oferi viaţă diverselor scenarii urbane. Suprafeţele reflectorizante situate în podea şi în plafon extind peisajele urbane la infinit şi realizează o relaţie între acestea şi modelele Audi expuse. Astfel se realizează o lume impresionantă, plină de experienţe, oferind vizitatorilor un flux constant de noi perspective cu privire la diversitatea mobilităţii urbane a viitorului.

Construcţia pavilionului Audi a început la mijlocul lunii iulie. În decursul a perioadei de construcţie de 7 săptămâni, ce se finalizează pe 10 septembrie printr-un eveniment de presă, vor fi utilizaţi aproximativ 2.300 metri pătraţi de suprafeţe reflectorizante şi 150 kilometri de cablu. Astfel, o suprafaţă totală de 3.400 metri pătaţi va deveni scena principală a vedetelor expoziţiei: 28 de automobile purtând cele patru inele.

Al 65-lea salon auto internaţional îşi va deschide porţile pentru vizitatori, în Frankfurt am Main, între 12 şi 22 septembrie 2013. Pe perioada IAA 2011, Audi a întâmpinat peste 800.000 vizitatori.

Via: Audi Romania


Tags: , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka: aerodinamică de top pentru eficiență sporită și nivel scăzut de emisii

Noul Opel Mokka optimizat aerodinamic este primul model desemnat să poarte noua față a mărcii, Opel Vizor, precum și emblema...

Închide