Premieră mondială: ID.3 va fi prezentat la IAA Frankfurt

| 6 septembrie 2019 | 0 Comments

Volkswagen ID.3 1ST edition, rezervat în peste 30.000 de exemplare. Majoritatea rezervărilor vin din Germania, Norvegia, Olanda, Suedia și Marea Britanie. „Succesul campaniei de rezervări arată că ID.3 a sosit la momentul oportun”, Jürgen Stackman, Membru al Boardului Executiv pentru Vânzări de la Volkswagen.

În pragul Salonului Auto Internațional de la Frankfurt, IAA, Volkswagen a atins borna de 30.000 de rezervări pentru noul ID.3. Majoritatea comenzilor au venit din Germania, Norvegia, Olanda, Suedia și Marea Britanie. De asemenea, peste 100,000 de useri s-au abonat la newsletter-ul ID.3 pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre conceptul de e-mobilitate și despre noul model care urmează să fie lansat în premieră la IAA, săptămâna viitoare.

„Faptul că ne-am depășit targetul de 30,000 de rezervări înaintea Salonului Internațional arată că noul ID.3 1ST vine la momentul potrivit și că din ce în ce mai mulți oameni se gândesc să facă trecerea la e-mobilitate”, spune Jürgen Stackman, Membru al Boardului Executiv Volkswagen pentru Vânzări și Marketing.

Încă din luna mai a anului în curs, clienții potențiali din Europa au avut posiblitatea de a plasa rezervări fără caracter obligatoriu pentru seria limitată ID.3, în schimbul unei taxe de rezervare în valoare de 1000 de euro.

ID.3 deschide o nouă eră pentru Volkswagen, fiind primul membru al unei întregi familii de autovehicule complet electrice pe care compania urmează să le lanseze în viitor. Volkswagen urmărește democratizarea mașinilor electrice și, implicit, a conceptului de e-mobilitate, propunând un preț de pornire pentru noul ID.3 în Germania de sub 30.000 de euro (preț de vânzare recomandat), pentru cea mai mică versiune, în timp ce, pentru versiunea pre-comandată ID.3 1ST, prețul de pornire va fi de sub 40.000 de euro, în ambele cazuri fără aplicarea subvenției de la stat. Modelul ID.3 1ST are o autonomie de 420 de km, conform WLTP.

Alături de dotările suplimentare și designul exclusivist, noul ID.3 1ST vine la pachet cu încărcare gratuită a bateriei pentru un an, în limita unei capacități de alimentare de cel mult 2.000 KWh, la toate stațiile de încărcare listate în aplicația WeCharge deținută de Volkswagen, precum și la întreaga rețea pan-europeană de alimentare electrică IONITY. ID.3 va fi livrat cumpărătorilor cu o amprentă de carbon neutră.

Procesul de comandă va avansa în toamna acestui an și în primăvara anului viitor, respectiv cumpărătorii vor intra în contact cu dealerul ales și vor putea discuta concret despre versiunea de ID.3 pe care o vor alege și despre dotările de care se vor bucura.

„Cei care nu au apucat să rezerve un ID.3 sau un ID.3 1ST, dar sunt în continuare interesați, se pot înregistra pe listele de așteptare din piețele în care suntem prezenți. Experiența acestor procese de pre-comandă arată că se pot ivi locuri pe listele de așteptare până la termenul limită de comandă fermă”, spune Jürgen Stackman, Membru al Boardului Executiv Volkswagen pentru Vânzări și Marketing. Rezervările vor fi disponibile în continuare pe platforma http://www.volkswagen.com/id-prebooking sau direct la standul Volkswagen de la IAA. Producția modelului ID.3 1ST va începe la finalul anului în curs, primele vehicule urmând să fie livrate la jumătatea anului viitor.

Standul Volkswagen de anul acesta de la IAA va fi cu predilecție despre ID.3 și e-mobilitate. Vizitatorii vor vedea în premieră noul model din clasa de electrice Volkswagen și vor afla despre planurile de viitor ale companiei în această direcție strategică. Standul Volkswagen se va afla și în acest an în hala 3 cu un nou design declinat din identitatea vizuală, care va fi prezentată, de asemenea, în premieră mondială la salon. ID.3 va fi primul autovehicul Volkswagen lansat cu noul logo al companiei.

1)   ID.3 nu este comercializat, încă, în Europa.

VIA: Volkswagen


Tags: , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide