PEUGEOT a primit două premii în cadrul celei de-a 34-a ediții a Festivalului Internațional Auto

| 30 ianuarie 2019 | 0 Comments

PEUGEOT a primit două premii în cadrul celei de-a 34-a ediții a Festivalului Internațional Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides, Paris. Noul PEUGEOT 508 a câștigat marele premiu – Cea mai frumoasă mașină a anului 2018”, iar Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a fost votat Cel mai frumos concept al anului. Jean-Philippe Imparato, CEO Marca PEUGEOT și Gilles Vidal, Director de Design PEUGEOT, au primit cele două premii.

Noul PEUGEOT 508 a câștigat premiul cu peste 34% din voturi. De la lansarea sa în octombrie 2018, sedanul radical al Mărcii a fost comandat în peste 10.000 de unități în Europa. Modelul a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2018.

Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a câștigat premiul Cel mai frumos concept al anului. Membrii juriului, experți și pasionați din lumea auto, arhitecturii, modei și a design-ului au fost seduși de acest concept care întruchipează viziunea extraordinară a mărcii PEUGEOT asupra unui vehicul 100% autonom, electric, conectat și personalizabil.

Festivalul Internațional Auto recompensează anual cele mai atractive design-uri din industria auto. Arhitectul Jean-Michel Wilmotte și creatoarea de modă Chantal Thomass au prezidat anul acesta juriul format din experți din domeniul auto, al modei, culturii și design-ului.

VIA: PEUGEOT


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
eSports: Transmisiune televizată și parteneri noi începând cu etapa a treia din Racing League Romania powered by BMW

Pentru a doua oară în acest sezon grila de 30 de modele virtuale BMW M3 E30 DTM a putut fi...

Închide