spot_img

O zi mai buna pentru Napoca Rally Academy

ERC Letonia 2014 Simone Tempestini - Dorin Pulpea - Skoda Fabia S2000
ERC Letonia 2014 Simone Tempestini – Dorin Pulpea – Skoda Fabia S2000

Simone Tempestini a terminat trei probe speciale in top 10

Dupa problemele de sambata, ziua a doua din Letonia a fost mai buna pentru pilotii Napoca Rally Academy. Simone Tempestini a terminat trei probe in top 10 si s-a clasat pe 18 in clasamentul general, iar Florin Tincescu a acumulat experienta importanta in Junnior ERC, se precizeaza intr-un comunicat transmis Autostiri.ro.

Echipajele Napoca Rally Academy au avut duminica o zi mult mai buna in Rally Liepaja, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri. Chiar daca, la fel ca in prima zi, la prima trecere pe probe Simone Tempestini si Dorin Pulpeaau curatat drumul, echipajul Napoca Rally Academy a crescut ritmul de la o proba la alta si a reusit sa termine trei speciale in top 10.

„Incep sa simt masina din ce in ce mai bine si sunt bucuros ca am terminat un raliu dificil. Fiecare kilometru parcurs inseamna un plus de experienta pentru mine si cred ca 2014 va fi un sezon extrem de interesant”, a spus Simone Tempestini, citat de Autostiri.ro.

Florin Tincescu a terminat ziua a doua fara probleme

Opriti in prima zi din cauza unor probleme tehnice, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu au revenit pe probele speciale duminica si au ajuns la sosire fara probleme. „Dimineata am plecat cu o setare gresita a suspensiei, dar am schimbat totul in primul parc de service si situatia a revenit la normal. A fost o experienta incredibila. In Junior ERC se merge foarte tare si am invatat foarte multe in aceasta etapa. Sunt bucuros ca duminica nu am mai avut probleme si am reusit sa parcurgem toate probele speciale”, a spus si Florin Tincescu, citat de Autostiri.ro.

Urmatoarea provocare: Covasna Winter Rally

Urmatoarea provocare pentru echipajele Napoca Rally Academy este Covasna Winter Rally in perioada 22 – 23 februarie. „Dupa doua etape in Campionatul European de Raliuri vom participa la prima cursa si in Romania. Este un prilej bun sa facem spectacol pentru fani si sper ca acestia sa vina in numar cat mai mare pe probele speciale”, a spus si Marco Tempestini, liderul echipei Napoca Rally Academy, citat de Autostiri.ro.

Echipajul italian Andrea Crugnola / Michele Ferrara, care concureaza in Junior ERC cu un Peugeot 208 R2 preparat de Napoca Rally Academy, a terminat pe locul 5.

Sursa si imagini: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri