spot_img

Noul Audi TT își va face debutul, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva

Noul Audi TT
Noul Audi TT

Atletic și sportiv – Audi prezintă noul TT la Geneva

În 11 zile, noul Audi TT își va face debutul, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva. Pentru a treia generație a vehiculului compact sport, designerii au reinterpretat o serie de idei provenite de la prima generație a modelului TT, din 1998.

În partea frontală, noul Audi TT prezintă linii orizontale dominante. Grila Singleframe este lată și aplatizată. Două linii formează un contur în formă de V pe capota motorului. Poziționarea celor patru inele este de asemenea nouă: ele sunt amplasate central, pe capotă, evocând modelul R8.

La interior, stilizarea este atât de lejeră încât pare să plutească, evocând caracterul pur sportiv al noului Audi TT. Văzut de sus, bordul seamană cu o aripă de avion. Gurile rotunde de ventilație, o caracteristică tipică pentru TT, evocă motoarele și încorporează comenzile instalației de climatizare. Această soluție – și eliminarea monitorului central MMI, înlocuit de Audi virtual cockpit – pavează drumul pentru arhitectura remarcabil de subțire a bordului.

Farurile sunt divizate cu ajutorul unor lamele ce se comportă pe post de reflectoare pentru luminile pentru rulare pe timp de zi. Opțional, Audi oferă faruri dotate cu tehnologie LED sau cu inovatoarea tehnologie Matrix LED, unde lumina de drum este generată de diode emițătoare de lumină, controlate individual.

Impresia sportivă a părții posterioare este, de asemenea, accentuată de linii orizontale. Lamelele din stopuri preiau motivul prezent la faruri. Acestea sunt întotdeauna aprinse – o altă inovație Audi.

Sursa si imagini: Audi Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,162FaniÎmi place
702CititoriConectați-vă
1,170AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri