Noua Škoda Rapid a invitat trei cupluri la mare

| 11 august 2017 | 0 Comments

În weekendul 14-16 iulie, noua ŠKODA Rapid a dus la mare trei cupluri spontane din București, dovedindu-le faptul că libertatea și confortul pot face casă bună împreună.

Publicul care s-a ascuns de căldură în mall Park Lake vineri, 14 iulie, a avut parte de o mare surpriză: o transmisiune directă de la mare cu actorul Vadim Rusu, prin intermediul unui ecran led. Acesta a abordat, în decurs de trei ore, trei cupluri aflate în mall, în preajma ecranului.

După ce s-au convins că vorbesc cu cineva care tocmai se răsfață pe plajă, cele trei cupluri au fost puse în fața unei mari provocări: aceea de a pleca, pe loc, la mare. Tot ce au avut de făcut perechile invitate a fost să urce în noua ŠKODA Rapid care-i aștepta în fața mall-ului, și să se răsfețe timp de un weekend pe litoral, unde aveau deja pregătită o cameră într-un hotel din Mamaia.

„Le mulțumim mult celor trei perechi de îndrăgostiți pentru spontaneitate, și le dorim să se bucure de cât mai multe drumuri frumoase împreună! Ideea acestui eveniment ne-a venit firesc: ŠKODA Rapid este perfectă pentru un cuplu tânăr sau o familie aflată la început de drum, și, prin toate detaliile sale, această mașină poate să le faca viața mai ușoară, dar și mai frumoasă,” a spus Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România, citata de autostiri.ro.

Video: YouTube

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide