Noile modele din gama Jaguar vor fi prezentate la Geneva

| 4 martie 2014 | 0 Comments

Noile modele din gama Jaguar vor fi prezentate la Geneva, în cadrul Salonului Auto Internațional, ce va avea loc în perioada 6-16 martie 2014. Gama include și o noutate absolută, ediția XF R-Sport, în variantele Sedan și Sportbrake, potrivit Jaguar Romania.

“XF R-Sport orientează experiența unică de a fi posesor al unui Jaguar către un cu totul alt segment de clienți. Antreprenorii și managerii de flote vor putea experimenta designul seducător al modelelor “R” de înaltă performanță, beneficiind, în același timp, de emisii CO2 scăzute și de un consum redus de combustibil. Pe scurt, XF 2015 duce performanța inteligentă la un nivel superior”, declară Steven De Ploey, Jaguar Global Brand Director.

Jaguar XF R-Sport, în variantele de caroserie Sedan și Sportbrake, sunt primele modele produse sub noua siglă R-Sport, reprezentând o combinație imbatabilă între eleganță și eficienţă. Modelele oferă un ajutor real în reducerea taxelor pentru șoferi și manageri de flote, păstrând, în același timp, atributele de lux și rafinament asociate deja gamei XF.

XF R-Sport, în varianta limuzină, este dotat cu un motorul de 2.2 litri, în 4 cilindri, ce dezvoltă 163CP, şi este oferit în combinație cu sistemul inteligent Start-Stop și o cutie de viteze automată cu 8 trepte, cu funcție Quickshift, permițând modelului XF R-Sport să atingă un nivel ridicat de performanță și atracție pentru șofer, ca orice model Jaguar. Accelerează de la 0-100 Km/h în 10.5 secunde și atinge o viteză maximă de 209 Km/h.

O îmbunătățire foarte importantă o reprezintă, de asemenea, reducerea emisiilor de CO2 cu 6g/km comparativ cu modelul Jaguar XF 2013, ajungând astfel la 129g/km. Adăugând un consum de combustibil mult redus și toate avantajele specifice mărcii Jaguar, XF R-Sport devine astfel o ofertă interesantă pentru companiile care dețin flote de mașini.

XFR-S Sportbrake reprezintă primul model break sport de înaltă performanță produs de Jaguar. Mașina oferă nivelul de performanță și putere deja recunoscut al limuzinei, adăugând un caracter versatil. Este dotat cu un motor V8 5.0 litri Supraalimentat, ce dispune de 550CP. Accelerează de la 0-100km/h în 4.8 secunde și atinge o viteză maximă de 300km/h, limitată electronic.

Design

Lansat în anul 2008, Jaguar XF a oferit modelului de limuzină sport un profil coupe și a fost aclamat la nivel mondial pentru combinația sa seducătoare de dinamism, performanță, calitate, design și lux. O limuzină având la bază forța unei sportive Jaguar, modelul XF a fost distins cu premii și a câștigat admiratori în toată lumea pentru capacitatea sa dinamică și designul exterior dramatic.

O serie de noi detalii de design interior și exterior oferă modelului XF R-Sport o ținută îndrăzneață pe șosea, dublată de un interior rafinat și versatil. Acesta este prevăzut cu elemente din piele neagră, tapițerie de scaune din piele întoarsă, având cusătură contrastantă Dove și, opțional, Red sau Tan. Finisajul este completat de ornamente din lemn în culori Dark Oak, Piano Black sau Carbon Fibre. Capacele de oglinzi negru lucios sunt standard pentru XF R-Sport, iar un pachet extins Black este, de asemenea, disponibil, pentru o prezență remarcabilă pe șosea.

Modelul Jaguar XF R-Sport va fi disponibil în România începând cu a doua jumătate a acestui an.

Sursa si imagine: Jaguar Romania

Video: YouTube – Shmee150


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Câștigătorii etapei a III-a, concurenți amatori și profesioniști, de la Brașov

La eveniment au participat 42 de concurenți amatori și profesioniști, departajați în șase clasamente.

Închide