Nico Muller bifează primul pole position în DTM la Hockenheim

| 7 mai 2016 | 0 Comments

Pilotul echipei Audi Playboy, elvețianul Nico Muller a fost cel mai rapid om în sesiunea de calificări contând pentru prima manșă a etapei de debut din DTM.

Frumosul circuit Hockenheim a fost martorul unei sesiuni de calificări deosebit de spectaculoase. În ceea ce părea un galop de sănătate pentru Robert Wickens s-a dovedit a fi șansa celor de la Audi, în cele din urmă. O grilă foarte echilibrată valoric, dovada fiind diferențele mici dintre principalii piloți ai grilei.

Nico Muller a continuat forma deosebită ilustrată în sesiunile de antrenamente. El a înghețat cronometrul în 1:33.876 și bifează primul pole position din carieră. Edoardo Mortuara a fost al doilea cel mai rapid om al sesiunii de calificări, în timp ce Robert Wickens a fost cel mai rapid pilot Mercedes, completând podiumul primei sesiuni de calificări din 2016.

Cel mai clasat pilot BMW a fost Marco Wittman, cel care a ocupat poziția a zecea, în urma lui Mattias Ekstrom, cea mai mare dezamăgire a sesiunii de calificări de astăzi. Prima manșă a etapei de debut de la Hockenheim va începe în aproximativ o oră.


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a...

Închide