Napoca Rally Academy a dominat raliul de casă, Transilvania Rally 2019!

| 30 septembrie 2019 | 0 Comments

Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 a fost un real succes pentru Napoca Rally Academy. Echipa clujeană a dominat şi în acest an etapa de casă şi a reuşit să se impună în cele mai importante ierarhii. Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieşit învingător la general, iar pe doi s-au clasat tot doi purtători ai tricoului „verde”, Bogdan Marişca şi Sebastian Itu.

Alte trei echipaje NRA au încheiat Raliul Transilvaniei în Top 10 la general: Mihnea Mureşan, secondat de Alina Pop, şi-a asigurat titlul naţional la clasa RC4 prin victoria de la Cluj şi păstrează şanse mari pentru titlul la 2FWD; fraţii Maior, Norbert şi Francesca, s-au impus la clasa RC5 şi în ierarhia juniorilor; Florin Tincescu/Iulian Nicoalescu au câştigat la clasa 11.

Toate aceste rezultate au făcut ca Napoca Rally Academy să acumuleze nu mai puţin de 120 de puncte în clasamentul pe echipe.

Marco Tempestini, coordonator Napoca Rally Academy

„Transilvania Rally ne-a adus şi de această dată un <<coş>> plin de satisfacţii. Cinci echipaje NRA în primele zece la general, este probabil imaginea care reflectă cel mai bine acest eveniment pentru noi. Echipa Napoca Rally Academy este acum la doar câteva puncte de al şaselea titlu intern. Mihnea a închis lupta pentru titlu la clasa lui, iar prin victoria de la Cluj, Simone s-a apropiat de <<poker>>. Ţinând cont de aceste rezultate de la Transilvania Rally, nu mai suntem obligaţi să câştigăm la Braşov pentru a fi campioni la echipe”.

Simone Tempestini, pilot Napoca Rally Academy

„Sunt foarte fericit după acest raliu şi mulţumit de rezultat. Din punctul meu de vedere a fost un raliu reuşit. Am trăit emoţii deosebite fiind vorba de etapa de casă şi evident că îmi pare bine că am reuşit să obţin victoria în faţa publicului clujean. Am acumulat puncte foarte importante pentru clasamentul general din campionat. După acest raliu abia aşteptăm următoarea etapă unde vom lupta în continuare pentru titlu. Mulţumesc celor care ne-au susţinut, celor care ne-au urmărit, echipei Napoca Rally Academy şi tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui raliu.”

Mihnea Mureşan, pilot Napoca Rally Academy

„Ediţia din acest an a raliului de casă este una pe care nu o vom uita prea curând. Susţinerea extraordinară pe care am primit-o din partea familiei, a apropiaţilor şi a tuturor fanilor care au venit să ne vadă pe probele din jurul Clujului ne-a ajutat să obţinem o nouă victorie în clasamentul maşinilor cu tracţiune faţă şi la clasa RC4, asigurându-ne astfel matematic titlul la clasa noastră. Mulţumim şi sperăm să vă vedem cu acelaşi entuziasm şi în număr cel puţin la fel de mare şi anul viitor! Mă bucur de asemenea că am reuşit să obţinem o mare victorie alături de Napoca Rally Academy, care ne asigură un avans considerabil în fruntea clasamentului pe echipe cu o etapă înainte de final”.

Norbert Maior, pilot Napoca Rally Academy

,,Am luat startul cu gândul de a ne bucura de probele frumoase de aici si bineînţeles cu gândul de a bifa o nouă victorie la clasa noastră. Acest lucru s-a şi întâmplat şi suntem foarte bucuroşi pentru acest lucru. Este la fel de îmbucurător rezultatul la echipe, datorită căruia NRA face un pas important spre un nou titlu de campioană”.

Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Credit foto; rally cow

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
A doua ediție Turul Colinelor, 12-13 iunie 2021

Competiția ciclistă este organizată sub egida Federației Române de Ciclism, în parteneriat cu RoadGrandTour.

Închide