MS&AD Andretti Formula E în puncte la debutul Campionatului FIA Formula E ABB la Zürich

| 11 iunie 2018 | 0 Comments

În week-end, o cursă de circuit a avut loc în Elveţia pentru prima dată din 1954. Campionatul FIA Formula E ABB a vizitat străzile din Zürich. În cea de-a zecea etapă a sezonului, António Félix da Costa (Portugalia) a adăugat puncte la totalul echipei sale, MS&AD Andretti Formula E.

În cadrul Julius Baer Zürich E-Prix, disputat în centrul oraşului elveţian, Félix da Costa a urcat şase locuri de-a lungul cursei, trecând linia de pe locul al optulea. Coechipierul său, Stéphane Sarrazin (Franţa), a ocupat locul al 14-lea. Victoria în Julius Baer Zürich E-Prix i-a revenit lui Lucas di Grassi (Brazilia, Audi). Ultimele două curse ale sezonului vor avea loc la 14 şi 15 iulie, în New York.

Reacţii după Julius Baer Zürich E-Prix.

António Félix da Costa (#28 Andretti ATEC-003): Am ocupat locul al 14-lea în calificări, după care am avut o cursă curată. Mi-am îndeplinit toate obiectivele, am reuşit ce mi-am propus şi am obţinut locul al optulea, astfel că la final am marcat câteva puncte, ceea ce este bine. A fost o zi solidă şi aştept cu nerăbdare ultimele curse ale acestui sezon. A fost un an lung, a fost dificil, dar finalul este în New York, ceea ce este bine. Aşteptăm cu nerăbdare cursele de casă ale echipei MS&AD Andretti şi să încheiem stagiunea într-o notă pozitivă.

Stéphane Sarrazin (#27 Andretti ATEC-003): A fost destul de dificil cu gestiunea energiei. Am pierdut puţin în lupta cu celelalte maşini p parcursul primului stint, ceva şi în cel de-al doilea tronson, dar trebuie să înţeleg sistemul şi să-mi îmbunătăţesc performanţele. Sistemul în acest monopost nu este unul uşor. António a avut trei ani să perfecţioneze maşina şi el foloseşte energia perfect, pe când eu… Trebuie să-mi îmbunătăţesc relaţionarea cu energia. Echipa MS&AD Andretti va lucra din greu şi va reveni mai puternică la New York.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Formula E, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan, debut de sezon în forță cu victorie la Winter Rally Covasna! Andrei Gîrtofan, primul podium la general!

Dan Gîrtofan a debutat în forță în sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano. Giri, secondat pentru al 7-lea...

Închide