Mihai Beldie: ,,Revin la start sub culorile proprii!”

| 8 octombrie 2021 | 0 Comments

La finalul acestei saptamani, la Brasov, pe Drumul Poienii va avea loc ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, la start fiind nici mai mult nici mai putin de 92 de piloti, multi dintre ei fiind implicati in luptele pentru titlul
claselor la care participa, asa ca, spectacolul oferit va fi unul garantat! La startul acestei etapei, va fi prezent si Mihai Beldie, fondator al canalelor de comunicare Vroom Vroom Vlog, la bordul unui Peugeot 208 R2 servisat de catre #H Motorsport.

,,Ma bucur enorm ca reusesc sa revin la start cu o masina performanta, mai exact un Peugeot 208 R2 pe un traseu de poveste, sustinut de intreaga familie ce o sa fie alaturi de mine la Brasov. Imi pare rau ca aparitiile noastre sunt rare, dar inca nu am reusit sa gasim sponsorul ce sa inteleaga munca pe care o ducem in spate cu ale noastre canale de comunicare ce au atins recent 30 de milioane de vizionari, asta însemnând ca mai toți romanii cu acces la YouTube la un moment dat au avut nevoie de informații despre mașini și le-au găsit pe Vroom Vroom Vlog.

La momentul actual, canalul de YouTube a depasit bariera de 26 de milioane de vizionari si peste 150.000 de subscriberi, toti iubitori de masini. Avand in vedere conditiile actuale, am hotarat sa venim la start sub culorile proiectelor suport ale canalului de YouTube, in care credem enorm, mai exact: ,,Scoala de Soferi Online”, un curs explicativ integral video in care atingem toate intrebarile regasite la examenul de obtinere a permisului de conducere (sala) si un proiect foarte drag mie, “Transforma-te in 6 luni” – un E-Book in care impartasesc nutritia si antrenamentul pe care l-am urmat in ultima perioada pentru a ajunge in forma actuala. Cred in promovarea prin intermediul Motorsportului, cred in produsele pe care le promovez la aceasta etapa si sunt sigur ca va fi un sfarsit de saptamana memorabil, asa ca, respectand restrictiile actuale, va asteptam pe Drumul Poienii pentru ultima aparitie a caravanei CNVC 2021.

Am inceput in forta pregatirile pentru sezonul viitor si imi doresc sa ne vedem mult mai des la startul etapelor din 2022, alaturi de sponsori ce cred in acest sport minunat.” a declarat Mihai Beldie, citat de autostiri.ro. Acestea fiind spuse, invitatia de a urmarii evolutia lui Mihai ramane valabila atat pe Drumul Poienii cat si pe canalele de comunicare Vroom Vroom Vlog (Instagram, YouTube, TikTok, Facebook), loc unde va vom tine la curent cu evolutia pilotului.


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide