Meet and Fun, Meetingul National Golf Mk5 Romania

| 21 noiembrie 2015 | 0 Comments

Afis Meet and Fun (1)„Dupa lungi cautari si dezbateri cu membri grupului, ne-am hotarat ca locatia ideala pentru prima editie a evenimentului este Natura Parc din Comuna Chichis judetul Covasna. Timp de doua zile, posesorii pasionati de Volkswagen Golf Mk5 din Romania vor avea parte de o experienta unica, in care frumusetea, stilul, design-ul si sportivitatea se vor imbina perfect,” a declarat organizatorul acestui eveniment pentru autostiri.ro

Sambata, 30 Iulie 2016, Natura Parc va fi,timp de 2 zile, gazda evenimentului unde vizitatorii si concurentii vor avea parte de distractie maxma. Sambata, 30 Iulie, concurentii trebuie sa participe la mai multe concursuri ce ii implica direct pe ei si masinile lor: Best Airride Fitment, Best Static Fitment, Best Wheels, Best OEM+ Car, Best Sound, Best Trunk Setup, Best Car of the Show. Seara se lasa cu un Pool Party, foc de tabara si rasete.

Duminica, 31 Iulie, se vor decerna premiile concurentilor si vor avea loc activitati de tip team building: Paintball, Mini Golf, Fotbal, Airride Battle si nu in ultimul rand Members Choice Contest (membrii grupului Golf Mk5 Romania o sa voteze cele mai bune masini prezente la eveniment).

La prima editie a evenimentului sunt asteptate peste 90 de reprezentante ale modelului Golf Mk5.
Meet and Fun 2016 este un eveniment organizat de Golf Mk5 Romania cu sprijinul: Autostickere.ro, 4tuning, Natura Parc si LED-uri AUTO Cluj.

Autostiri.ro este unul dintre partenerii media ai acestui eveniment.


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Tuning

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide