Maserati MC20 pentru prima dată la Goodwood Festival of Speed 2021

| 10 iulie 2021 | 0 Comments

Modelul supersport Maserati MC20 și-a făcut debutul dinamic în Marea Britanie la cel de-al 27-lea Festival al Vitezei de la Goodwood, parcurgând faimoasa urcare în cadrul categoriei Supercar.

În timpul evenimentului auto de patru zile, care are loc la Goodwood în West Sussex, Marea Britanie, în perioada 8-11 iulie, Maserati MC20 a fost pusă la încercare pe traseul de 1,16 mile.

MC20 este primul model supersport cu motor central cu două locuri a mărcii cu Trident, ce poate atinge o viteză maximă de peste 325 km/oră (202 mph), și este primul Maserati cu cu o caroserie monococă din fibră de carbon, ceea ce înseamnă că întreaga mașină cântărește doar 1500 kg. Alături de motorul său puternic derivat direct din F1, această combinație asigură un raport putere / greutate excepțional, pentru o accelerație fenomenală și o viteză maximă pe măsură, accelerând de la 0-100 km/oră în 2,8 secunde. Motorul Maserati Nettuno este expus alături de MC20 în Supercar Paddock.

Performantul sedan Maserati Ghibli Trofeo, în culoarea Nero Ribelle, și-a făcut, de asemena, apariția pe celebra urcare, ca parte din categoria First Glance. Ghibli Trofeo folosește un motor V8 de 580 CP, care poate atinge 100 km/oră în 4,3 secunde.

Pentru restul Festivalului, atât MC20, cât și Ghibli Trofeo vor încânta spectatorii de două ori pe zi pe urcarea pe dealul Goodwood și vor fi expuse în Supercar Paddock și First Glance Paddock.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Battlecross X31: cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite

Anvelopa Motocross Bridgestone Battlecross X31 le permite motocicliștilor să-și intensifice jocul pe teren accidentat.Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi...

Închide