Mansory prezintă Maserati GranTurismo

| 8 septembrie 2010 | 0 Comments

Tunerul german Mansory şi-a anunţat prezenţa la Paris cu două maşini. Una dintre acestea este un Maserati Gran turismo, pentru care nemţii au pregătit un kit complet: exterior, interior şi motor.

Motorul V8 al bolidului italian a fost upgradat cu 30 de cai şi 40 de Nm prin intermediul unui cip aplicat acestuia şi a unui filtru de aer nou, ajungându-se astfel la 405 cai şi 460Nm. Pachetul celor de la Mansoury poate fi aplicat atât modelului GT cât şi celui GTS (440 cai şi 490 Nm).

Modificările la exterior cuprind un nou spoiler frontal, o grilă a radiatorului din carbon, prize de aer suplimentare, difuzor spate nou sau uşi pavazate cu fibră de carbon.

De asemenea, nemţii au adăugat suspensii sport maşinii ce coboară centrul de greutate al maşinii, crescându-i acesteia stabilitatea. Roţile au fost şi ele schimbate 255/30 R 20 (faţă), 305/30 R 21 (spate). La interior au fost schimbate unele decoraţiuni, ce au fost înlocuite cu altele de o calitate superioară, la fel s-a întâmplat cu pedalele, înlocuite cu unele de aluminiu şi cu volanul.


Tags: , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Napoca Rally Academy demareaza in format online programul de conducere preventivă ‘BeCool – Gândește înainte!’

Napoca Rally Academy si Ford România, prin latura sa filantropică - Ford Motor Company Fund, alaturi de Inspectoratul Școlar Județean...

Închide