Top 10 Concept car – No 3!

| 8 septembrie 2010 | 0 Comments

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor producători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privir

3. Lamborghini Concept S

Lamborghini Concept S este un concept proiectat şi realizat de Luc Donckerwolke, şeful departamentului de design al italienilor. Folosind platforma lui Gallardo, „S” se doreşte a fi o interpretare modernă a roadsterelor cu un singur loc din trecut.

Fără parbriz, înlocuit de un paravan deflector şi cu interiorul împărţit în două compartimente distincte, Concept S poate fi considerat o inovaţie în lumea auto. Propulsat de un uriaş V10 de 5.0 litrii modelul este capabil de performaţe uriaşe.

Oglinda retrovizoare este retractabilă electric, tocmai pentru ai permite celui de la volan o mai bună vedere când nu este nevoie de ea. Chiar dacă este considerată o maşină test, Concept S poate fi foarte uşor transformat într-o super sportivă de serie.

Vezi şi restul topului:

10. Lexus LF-A Roadster

9. BMW Snug

8. Audi O

7. Mazda Nagare

6. Toyota 4WingX

5. BMW ZX-6

4. Mazda Taiki


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide