Locație veche, etapă nouă

| 12 februarie 2020 | 0 Comments

Competiția automobilistică pentru amatori, Promo Rally TOTAL, își continuă activitatea la Brașov, unde se va organiza cea de-a patra etapă a sezonului 2019 – 2020.

Locația brașoveană unde s-a născut și s-a consacrat competiția Promo Rally TOTAL, este una atât de “deschisă“ la schimbări din punct de vedere sportiv și traseu de concurs încât participanții pot considera etapa de fiecare dată în altă locație. Având la îndemână un asemenea spațiu, organizatorii se străduiesc ca etapă de etapă să deseneze un traseu care să fie inedit, un traseu care să fie nou în adevăratul sens al cuvântului pentru toți participanții, punându-se astfel bazele unei competiții sportive cu șanse egale pentru toți concurenții.

În concluzie, etapa a patra este pregătită de start duminică, 16 februarie, în aceeași locație, platforma fostului Stadion Municipal din cartierul Bartolomeu, din Brașov, cu aceeași zonă de mâncare și cafea.

Totodată partenerii noștri vor premia câștigătorii cu nenumărate premii ca ulei de motor din partea Partenerului Oficial TOTAL România, cupe oferite de Infinity Trophy, spumante oferite de Angelli, vouchere oferite de Service Auto Chelu, vouchere oferite de Jerry’s Pizza, vouchere oferite de Racing Sim Brașov.

Vremea neașteptat de caldă pentru această perioadă a anului, premiile partenerilor noștri precum și un traseu mai rapid și mai atractiv decât precedentul, sunt ingredientele perfecte care trebuie să-i scoată din casă pe cei care îndrăgesc sportul auto.

Etapa a patra se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL este susținut de: TOTAL România – partener oficial
Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport – parteneri principali
Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Jerry’s Pizza, Racing Sim – parteneri

Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov. Parteneri media: Rock FM, NewsBV.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Foto: Bianca Rusu

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Kadett B Stir-Lec I la Corsa-e: peste 50 de ani de mobilitate electrică Opel

Primul prototip hibrid în 1968: Kadett B Stir-Lec I 2011: Opel Ampera primul automobil cu autonomie extinsă Celulele de hidrogen...

Închide