Lansarea noului dealer Volvo – Excellence cars

| 15 iunie 2018 | 0 Comments

Unicul show-room auto  & service in centrul Capitale.

Excellence Cars, cel mai nou dealer Volvo, si-a facut intrarea pe piata, joi 7 iunie 2018, in cadrul unui eveniment de lansare prin care a anuntat si brand ambasadorul noului Volvo XC40, castigator al titlului Europe Car of the Year la Salonul Auto de la Geneva.

Inceputul evenimentului a fost marcat de prezenta si discursul doamnei Anneli Lindahl-Kenny, ambasadorul Suediei.

Un alt moment important al evenimentului a fost reprezentat de discursul doamnei Lavinia Spandonide, avand functia de Presedinte si care are o experienta in industria auto de 25 de ani.Volvo are o strategie foarte clara de crestere, pe care o cunoastem si la care incercam sa ne liniem, are un nou management, are o politica clara de globalizare. Urmeaza ca noi sa dovedim ca suntem la nivelul acestor standarde inalte, care nu sunt numai in ziduri, ci sunt si in spiritul fiecarui vanzator, consultant de vanzari, fiecarui director, fiecarui mecanic de la Volvo. Standardele inseamnă, de fapt, oameni”, au fost cateva dintre vorbele doamnei Presedinte, spuse din tot sufletul.

In continuare, au fost prezentate cateva detalii despre masinile „vedeta”, marca Volvo. Doamna Cristina Stoian, Director General Excellence Cars a vorbit despre modelele XC40 și XC60, ambele castigatoare de titluri in anul 2018 – Europe Car of the Year, respectiv World Car of the Year- si, de asemenea, despre VRE – Volvo Retail Experience si VPS – Volvo Personal Service.

„Suntem unicul dealer al unui brand auto premium cu sediul in centrul Bucurestiului, iar acest lucru ne confera un avantaj pe care ne-am dorit sa il exploatam altfel: sa implementam un nou concept de showroom, acela de boutique showroom sau boutique dealership, pentru ca Excellence Cars este un dealership care preia caracteristicile unui luxury retailer. Este o bijuterie”, a declarat cu mandrie Cristina Stoian, Director General.

Discursul s-a incheiat cu anuntul brand ambasadorului, o reprezentanta a spiritului tanar si cool, Antonia. „Sunt foarte fericita sa fiu ambasador Volvo, masina este foarte frumoasa! Mi se potriveste, se potriveste si cu familia mea”, a declarat Antonia dupa ce a  primit cu bucurie cheia noului Volvo XC40.

Evenimentul s-a terminat cu un show inedit sustinut de Antonia, care a dat dovada de multa energie si entuziasm, pe care le-a transmis si publicului.

Sursa si iamgini: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019

Prin prezentarea BMW i Hydrogen NEXT la IAA Cars 2019, BMW Group îşi demonstrează capacitatea de a completa portofoliul său...

Închide