Bogdan Marisca si Sebastian Itu abordeaza cu incredere Raliul Moldovei Bacau

| 15 iunie 2018 | 0 Comments

In perioada 15-16 iunie va avea loc Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile, fiind a patra etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2018.

Suprafata de desfasurare a raliului este macadamul, intr-un numar de 17 probe speciale,  incluzand si sperspeciala SS Onesti a carei suprafata de desfasurare este asfaltul. Lungimea totala a probelor speciale este de 136.71 kilometri, impartiti in cele doua zile de concurs.

Referitor la aceasta etapa Bogdan Marisca a declarat: “Am ajuns la etapa a patra. Am avut pana acum doua podiumuri si un abandon. Trebuie sa ne concentram si sa mergem bine pentru a ne pastra sansele la podium anul acesta. Traseul este unul interesant, selectiv, cu o proba noua – Valea Budului – proba frumoasa si tehnica. Deloc de neglijat vor fi conditiile meteo care pot influenta foarte mult aderenta. Speram sa fie o cursa frumoasa si cel mai bun sa castige”.

Din pozitia de copilot, Sebastian Itu a declarat: “Sunt probe pe care le cunoastem, dar sunt dificile deoarece au variatii de ritm si alternante pe care trebuie sa le gestionam bine. Cea mai mare diferenta o va face starea vremii. Daca va ploua, vor fi multe locuri noroioase, ceea ce va face si mai dificila parcurgerea probelor speciale. Sa avem bafta si sa fim ocoliti de ghinioane”

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide