Kia Stinger a câștigat premiul ‘Mașina anului 2018’ în MotorWeek’s 2018 Drivers’ Choice Awards

| 14 februarie 2018 | 0 Comments

– Performantul Gran Turismo primește și distincția Best Sport Sedan
– Stinger este apreciat pentru inovație și valoarea de piață
– Premiile „MotorWeek Drivers’ Choice Awards” analizează vehiculele din punctul de vedere al opiniei cumpărătorilor

Kia Stinger a câștigat premiul “Mașina anului 2018″ în MotorWeek’s 2018 Drivers’ Choice Awards, cea mai mare onoare acordată în cadrul programului ce conține 14 categorii. Premiul este cel mai recent dintr-un șir lung de distincții primite de Kia Stinger, model a cărui comercializare a început la sfârșitul anului trecut și care redefinește segmentul sedan sport, ocupat anterior doar de automobile germane mai scumpe.

Premiile, aflate acum în al 36-lea an, onorează vehiculele pentru inovație și valoarea pe care o au pentru cumpărătorii auto. În plus, Stinger a câștigat și în categoria sa, fiind desemnat “Best Sport Sedan”.

„Ceea ce este inovator la Stinger nu se referă doar la manevrabilitatea sa extraordinară, stilul superb sau performanța impresionantă; aceste lucruri sunt de așteptat în acest segment iar Stinger le oferă pe fiecare,” a spus Orth Hedrick, Vice-Președinte și Manager de Produs al Kia Motors America (KMA). „Inovator este faptul că am adus pe piață acest automobil la o valoare extraordinară și este o onoare să primim această recunoaștere din partea membrilor echipei editoriale MotorWeek.”

Premiile MotorWeek Drivers ‘Choice Awards sunt centrate pe opiniile consumatorilor, iar câștigătorii reprezintă cele mai bune alegeri ale automobilelor dintr-o gamă largă de segmente. Jurnaliștii de la MotorWeek evaluează anual peste 150 de automobile, camioane și SUV-uri, iar câștigătorii sunt aleși pe baza dinamicii de condus, performanței, tehnologiei, practicității, eficienței consumului de combustibil și costului.

„Premiile noastrea anuale analizează vehiculele din punctul de vedere al cumpărătorului. Suntem conștienți de noile tendințe și inovații iar acestea ocupă un loc important în procesul nostru de selecție și evaluare”, a spus John Davis, prezentatorul MotorWeek. „Înțelegem de asemenea, că clienții doresc valoare și fiabilitate și de aceea considerăm că Stinger exact acolo țintește. Este practic, atrăgător și poate fi un vehicul performant sau un automobil de zi cu zi, depinde cine se află la volan. Scopul nostru este să avem o listă de câștigători care să poată fi folosită ca un ghid practic pentru cumpărarea unui automobil.”

MotorWeek este cea mai longevivă și mai prestigioasă emisiune auto din S.U.A. Programul este produs de Maryland Public Television – post național disponibil în rețeaua de difuzare PBS și în rețeaua prin cablu Velocity. Emisiunea MotorWeek este difuzată atât national în Statele Unite, cât și international.

Câștigătorii premiilor Drivers’ Choice Award 2018
Best Small Car Honda Civic**
Best Family Sedan Honda Accord
Best Convertible Mazda MX-5 Miata RF
Best Luxury Sedan BMW 5 Series
Best Sport Sedan Kia Stinger
Best Sport Coupe Lexus LC 500
Best Performance Car Dodge Challenger SRT Demon
Jeep Grand Cherokee Trackhawk
Best Small Utility Mazda CX-5
Best Large Utility Volkswagen Atlas
Best Luxury Utility Land Rover Range Rover Velar
Best Minivan Honda Odyssey
Best Pickup Truck Ford F-150
Best Eco-Friendly Chevrolet Bolt EV*
Best Dream Machine Aston Martin DB11
Porsche 911 GT2 RS
Mercedes-Benz G550 4X4²

 

*Câștigător și în 2017
**Câștigător și în 2016 și 2017

Sursă foto: motorweek.org

VIA: KIA


Tags: , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide