Kia Stinger, Stonic și Picanto au primit premiul ‘iF Design’

| 14 februarie 2018 | 0 Comments

– Numărul total al premiilor iF design primite de Kia a ajuns la 15
– Au fost depuse peste 6,400 de înscrieri din 54 de țări pentru prestigiosul premiu de design

Kia Motors a câștigat trei prestigioase premii „iF Design”, întărind astfel reputația brandului de constructor de automobile cu un design extraordinar. Noul sedan sportiv Kia Stinger, crossover-ul compact Stonic și mașina de oraș Picanto au fost fiecare premiate în categoria „Product Design”.

Anul 2018 este al doilea an consecutiv în care Kia câștigă trei premii iF Design și al nouălea an consecutiv în care compania este onorată cu prestigiosul premiu. Acest ultim hat-trick duce la 15 numărul total al premiilor iF design primite de Kia.

Stinger, proiectat la Centrul de Design European al Kia din Frankfurt, Germania, se potrivește cu designul clasic al unui gran turismo, cu un interior spațios și încântător. Având inspirație din modelele „grand tourer” din anii ’70, Stinger are proporțiile elegante ale unui model fastback și o formă musculară în partea de jos a aripilor, evidențiind puterea livrată punții spate.

Desenat de asemenea în Frankfurt, Stonic, modelul de debut al Kia în segmentul crossover compact, oferă un design exterior îndrăzneț și frapant, combinat cu poziția de condus mai înaltă și cu un aspect de SUV practic. Este cel mai personalizabil automobil pe care l-a construit vreodată Kia, oferind cumpărătorilor posibilitatea alegerii unei game largi de combinații de două tonuri de culori la exterior și interior.

A treia generație Kia Picanto – cel mai mic automobil Kia – vine cu un caracter tineresc și energic în segmentul A. Se mândrește cu un design nou și distinctiv și un interior high-tech de înaltă calitate, cu un potențial imens de personalizare. În pofida dimensiunilor sale compacte, designul inteligent al noului Picanto îl propune ca unul dintre cele mai spațioase automobile din clasa sa.

iF Design Award 2018: 6,400 de înscrieri din 54 de țări

Încă de la lansarea sa în 1953, premiul iF Design a devenit unul dintre cele mai importante premii din lume care onorează excelența în design. Premiul își are originea în designul produselor industriei de bunuri (‘Formgerechte Industrieerzeugnisse’ (Good Industrial Design)), expoziție inițiată de Hannover Messe și este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. În 2018, companii din 54 de țări au trimis 6,402 produse pentru a fi evaluate de un juriu internațional independent format din 63 de experți în design.

Premiul iF Design are șapte categorii: Product, Packaging, Communication, Service Design / UX, Architecture, Interior Design, and Professional Concept. Noile modele Kia au fost onorate în categoria Product Design.

Ceremonia oficială a decernării premiilor iF design Awards 2018 va avea loc pe 9 martie 2018 la sediul BMW Welt din Munchen. O selecție a produselor câștigătoare va fi expusă la expoziția iF Design din HafenCity, Hamburg. În plus, toți câștigătorii pot fi vizualizați pe site-ul www.ifdesign.de sau de pe aplicația „iF design” disponibilă pentru smartphone.

VIA: KIA


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
NRA, lider detaşat la jumătatea sezonului în CNRD!

La jumătatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce în clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmată de DTO-Tellur R.T. cu...

Închide