Ken Block prezintă Gymkhana TEN Ultimate Tyre Slaying Tour

| 19 decembrie 2018 | 0 Comments

Așteptarea a luat sfârșit. Cea mai nouă aventură a odiseei globale de sfărâmat cauciucuri este aici. Celebrând o decadă de demență automobilistică, Gymkhana TEN duce spectatorii într-o călătorie incredibilă prin 5 locații diferite cu cinci mașini unice.

Pe la finalul lui 2008, hoonigan-ul șef Ken Block i-a dat blană printr-un aerodrom abandonat, ceea ce va fi cunoscut ca o serie de clipuri online spărgătoare de recorduri – într-un stil nemaiîntâlnit până atunci. Cu propriile lui cuvinte, Gymkhana este un sport automobilistic desfășurat într-un spațiu deschis sau parcare, și cere piloților să-și manevreze mașinile cu îndemânare printr-o serie de conuri, viraje la 180 de grade, la 360 de grade, opturi, și alte obstacole prin accelerare, frânare sau drift.

Combinând demența afumării cauciucurilor, cu îndemânarea dobândită în cadrul etapelor de raliu, fiecare film din noul episod Gymkhana duce pe noi culmi precizia în condus, producția și schemele incredibile cu mașini.

Gymkhana TEN începe în Luleå, Suedia, cu Block la volanul noului Ford Fiesta WRC 2018 pe zapada și gheață – pentru prima dată într-un clip marca Gymkhana.

“Incă nu realizez că au trecut 10 ani de când facem clipurile Gymkhana” spune Block, citat de autostiri.ro. “E crazy! Pentru numărul zece am încercat să facem cel mai tare clip de până acum. Au trecut doi ani de când filmăm. Este un efort supraomenesc în spatele acestui clip și nu ar fi putut să iasă mai bine decât atât”

Block continuă: „Aș vrea să le mulțumesc partenerilor mei, fără ei nu s-ar fi materializat ideile mele: Ford, Forza, Toyo Tires, Pennzoil, Monster Energy, Can-Am și bineînteles echipei Hoonigan. Vă mulțumesc, tuturor!”

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide