Kalin Kulev: In 2012 am reusit sa castig titlul Est European la motociclism viteza!

| 2 ianuarie 2013 | 1 Comment

Kalin Kulev despre reusitele sale din 2012 si expectativele pentru noul sezon

Pilotul bulgar a alergat trei etape si in Romanian Superbike 2012, castigand doua dintre ele.

Kalin Kulev (foto, centru) reflectand la anul 2012 spune: „A fost un an bun pentru mine. Desi nu aveam obiective impuse in 2012, decat sa alerg si sa ma simt bine facand ce imi place, totul a parut usor, mai ales cu noua ‘super motocicleta’, BMW S1000RR!”

Totusi campionul bulgar a avut o ambitie: „Singurul pilot pe care doream sa il bat pe circuit a fost vechiul meu rival Martin Choy. Adevaratul duel era cu el, deoarece in ultimele 4-5 sezoane a avut mereu motociclete mai rapide, sponsori mai multi si doream sa arat ca nu sunt mai lent ca el. In 2012 am avut sansa sa am aceeasi motocicleta ca el si s-a vazut ca diferentele dintre noi au fost mult mai mici. Chiar mai mici decat ma asteptam si eu, avand in vedere ca echipa sa tehnica e mult mai bine pregatita. Din pacate duelul nostru nu a durat, deoarece Choy a cazut si s-a accidentat.”

Campion national la motociclism viteza in 2012 in Bulgaria, Kulev a reusit sa castige si unul din titlurile pe care le-a urmarit de mult timp: „Am castigat cel de al cincilea titlu de campion in Bulgaria la motociclism viteza, insa IN SFARSIT am reusit si titlul Est European la 1000 cmc. Dupa 9 (da!, noua) incercari!”

2013 va prezenta noi provocari pentru campionul bulgar: „Acum, in primele zile din Noul An 2013, este timpul sa ma concentrez pe sezonul ce urmeaza. Nu sunt 100% sigur ca voi reusi insa imi propun un sezon complet in Alpe Adria. Voi avea ca obiectiv in fiecare etapa de Alpe Adria o clasare pe podium.”

Kalin Kulev powered by MSport1.COM multumeste sponsorilor Zedmoto si Midland Oil.

Kalin Kulev este cvintuplu campion al Bulgariei la motociclism viteza si a cucerit titlul de campion Est European, clasa 1000 cmc in 2012. Mai multe informatii despre Kalin Kulev gasiti si pe siteul oficial al pilotului, kulev.msport1.org

Sursa si imagine: comunicat de presa msport1.com remis publicatiei autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Premieră mondială pentru noul Opel Mokka

Un autovehicul menit să provoace emoții și să paveze drumul pentru marcă, noul Opel Mokka este primul model care integrează...

Închide