spot_img

Jeep asaltează traseele celei de-a 57-a ediții Easter Jeep Safari cu o colecție de noi concepte

  • O selecție impresionantă de concepte Jeep sunt pe drum spre Moab, Utah, desfășurat între 1 și 9 aprilie
  • Șapte concepte unice Jeep duc măiestria off-road la un alt nivel și demonstrează că nimic nu se compară cu legenda 4×4 Jeep
  • Misiunea Jeep ‘Zero Emission Freedom’ ia amploare cu patru noi concepte electrificate, printe care se numără și Jeep Wrangler Magneto 3.0, complet reimaginat
  • Conceptele sunt echipate cu o varietate de motorizări avansate și prezintă cele mai noi componente prototip sau gata de producție

O nouă gamă de concepte atrăgătoare, eficiente și pregătite pentru orice provocare vor fi dezvăluite și conduse pe traseele celei de-a 57-a ediții anuale Easter Jeep Safari (1-9 aprilie 2023) în Moab, Utah, casa departe de casă a mărcii Jeep.

Motorizările electrificate și performanțele impunătoare vor fi în prim plan în cadrul ediției de safari de anul acesta. Echipele de design ale mărcilor Jeep și Jeep Performance Parts (JPP) by Mopar au creat multiple vehicule unice, pregătite pentru urcarea pe roci și terenuri accidentate, care vor demonstra capabilitățile off-road consacrate ale mărcii Jeep.

“În fiecare an, peste 20.000 de fani Jeep se îndreaptă către Moab, Utah, pentru Easter Jeep Safari, unde conduc pe cele mai extreme trasee off-road, iar inginerii noștri continuă să împingă limitele vehiculelor noastre Jeep către noi niveluri. Este locul perfect pentru a prezenta cele șapte concepte noi Jeep, pentru că feedback-ul fanilor este esențial pentru a împinge limitele și mai mult și a decide direcția de viitor a mărcii” declară Jim Morrison, Senior Vice President și Head of Jeep Brand North America.

Anul acesta, cele șapte noi concepte Jeep și JPP vin echipate cu o gamă de motorizări avansate. Jeep Wrangler Magneto se întoarce la cererea fanilor, fiind primul concept complet electric de la Jeep. A treia generație a puternicului și capabilului concept SUV Jeep Wrangler, Magneto 3.0, cât și trei alte concepte Jeep 4xe, subliniază angajamentul mărcii Jeep față de promisiunea “Zero Emission Freedom”. Fiecare concept prezintă cele mai noi componente prototip sau de producție de la JPP by Mopar, dezvoltate pentru a amplifica capabilitatea legendară Jeep 4×4.

“Excursia noastră anuală în Moab ne permite să prezentăm cea mai nouă selecție de componente unice Jeep Performance Parts from Mopar, testate riguros. Spre deosebire de oricare alte variante de pe piața aftermarket, gama noastră de componente și accesorii testate de către producător sunt concepute pentru a face față celor mai dificile trasee din lume.” declară Mark Bosanac, North America Senior Vice President, Mopar Service, Parts and Customer Care.

Gama conceptelor de la 2023 Easter Jeep Safari include:

Jeep Wrangler Magneto 3.0 Concept

Este a treia oară în Moab pentru această bestie off-road. Încă de la începutul carierei acestui concept Jeep Wrangler Magneto, intenția echipei de design Jeep a fost de a folosi platforma pentru a testa, descoperi și a împinge limitele electrificării 4×4.

Conceptul Jeep Magneto 1.0 a fost prezentat în 2021, fiind un vehicul complet electric capabil, subtil, silențios și rapid, beneficiind de o putere incontestabilă de abordare a traseelor. Inginerii și designerii Jeep au creat un vehicul cu zero emisii cu capabilitatea 4×4 caracteristică mărcii, care dispune de noi niveluri de eficiență, responsabilitate față de mediu, cât și performanță pe drum și în off-road.

Având la bază un model Jeep Wrangler Rubicon din 2020, Jeep Magneto 1.0 dispunea de un motor electric cu flux axial construit la specificațiile Jeep, ce opera până la 6000 turații/minut și era conectat unei cutii de viteze manuală cu 6 viteze, pentru control total indiferent de suprafață. Motorul electric compact a fost conceput inițial pentru a dezvolta 285 CP și 370 Nm.

Debutul conceptului Jeep Magneto 2.0 în 2022 a împins limitele performanțelor. Amperajul maxim al propulsorului a fost dublat la 600 amperi, ceea ce a permis conceptului să livreze roților 1156 Nm – un cuplu de trei ori mai mare decât cel al versiunii anterioare a conceptului – cât și 625 CP pentru trasee de-a dreptul dificile.

Îmbunătățirile aduse lui Jeep Magneto anul acesta includ un motor electric nou, mai eficient, care permite o creștere a cuplului, cât și o recalibrare a acestuia, care are ca rezultat o creștere de 20% în materie de energia disponibilă a bateriei și a autonomiei.

O altă funcție nouă a lui Jeep Magneto 3.0 este selectarea parametrilor de conducere – cele trei moduri sunt dezvoltate pentru a maximiza avantajele motorizării electrice pe trasee grele:

  1. Selectorul de putere permite șoferului să aleagă între două niveluri (standard: 285 CP și 370 Nm; maximum: 650 CP / 1156 Nm)
  2. Regenerare, cu două moduri: poate fi oprită în timpul conducerii normale, iar regenerarea avansată folosește motorul electric când este selectată
  3. Modul “Aggressive Hill Descent Mode” poate fi pornit cu cutia de viteze în modul low range, oferind conducere pe traseele dificile cu o singură pedală

Axul față Dynatrac 60 (raport 5.38:1) și axul spate Dynatrac 80 (raport 5.38:1), cât și roțile de off-road de 20” cu beadlock, anvelopele de 40” pentru teren noroios și sistemul de lift de 3” (7.6 cm), amplifică performanțele modelului.

Conceptul Jeep Magneto 3.0 testează, de asemenea, noile proporții ale vehiculului. Pentru facilitarea accesului, deschiderea portierelor a fost modificată și extinsă cu 15 cm. De asemenea, un nou stâlp B a fost mutat cu 60mm față de modelul standard pentru a face loc unui rollbar nou. Aripile față au fost extinse cu 5 cm, în timp ce unghiul parbrizului a fost redus cu 12 grade pentru a oferi lateralei vehicului o senzație de acoperiș „tăiat” fără a scurta parbrizul.

Jeep Magneto 3.0 beneficiază de o schemă de vopsire nouă, care aduce un omagiu tuturor celor trei evoluții ale vehiculului concept. Motivul Bright White și Surf Blue reapare, dar a treia generație prezintă detalii de exterior mai vibrante, printre care și accente roșii pe caroserie.

Scaunele față ale lui Jeep Magneto 3.0 au fost tapițate în piele albastră și beneficiază de cusături roșii, în ton cu exteriorul. Bancheta spate a fost eliminată, iar mocheta a fost tapițată cu o suprafață Rhino Linings, de culoare Surf Blue, pentru funcționalitate și durabilitate îmbunătățite.

Jeep Scrambler 392 Concept

Lansat inițial în 1981, Jeep Scrambler (CJ-8) a fost primul model Jeep compact decapotabil. Capabil și versatil, unicul vehicul pick-up era similar cu CJ-7, dar dispunea de un ampatament mai lung de 261 cm și o prelungire a părții posterioare pentru o capacitate de încărcare îmbunătățită.

După patru decenii, conceptul Jeep Scrambler 392 reîmprospătează conceptul de distracție în aer liber al CJ-8 cu o nouă latură puternică. Grație motorului V8, care nu a fost oferit niciodată pe originalul CJ-8, conceptul 392 Scrambler oferă o putere impresionantă cu motorul său de 6.4 litri HEMI V8 (470 CP și 640 Nm).

Conceptul Jeep Scrambler 392, care și-a început viața sub forma unui Jeep Wrangler Rubicon cu patru uși, subliniază de asemenea performanța off-road cu greutate redusă, dispunând de o caroserie din fibră de carbon. Transformarea pune în evidență noul design cu două uși a lui Scrambler, punând accent pe libertatea în aer liber. Unghiul parbrizului a fost redus cu 12 grade, în ton cu plafonul coborât. Silueta modificată face o aluzie la modelele hotrod cu plafonul tăiat.

Una dintre funcțiile cele mai anticipate ale lui Jeep Scrambler 392 este noul kit de suspensie AccuAir, dezvoltat pentru Jeep Wrangler și Jeep Gladiator. Sistemul permite ajustarea gărzii la sol de la 3.8 cm la 14 cm și poate fi ajustat în timpul rulării prin intermediului unui selector în interiorul mașinii sau prin Bluetooth, folosind un dispozitiv inteligent.

Panoul spate sculptat este conceput pentru a sublinia forma ușilor, cât și aripile spate evazate. Caroseria modificată include noi aripi față evazate, cât și o capotă din fibră de carbon. În mijlocul capotei se află o inserție din sticlă, care scoate în evidență inima conceptului Jeep Scrambler 392, anume motorul său de 6.4 litri. Barele specifice cu greutate redusă și noile aripi oferă spațiu îmbunătățit pentru roțile mai mari.

Conceptul Jeep Scrambler 392 dispune de anvelope de 40” și jante noi de 20”. Jantele și cârligele de remorcare sunt finisate în culoarea Brass Monkey, asemenea modelului actual Jeep Wrangler Rubicon 392. Exteriorul conceptului este vopsit în Sublime Green, în timp ce interiorul dispune de scaune noi cu inserții albastre și cusături verzi.

1978 Jeep Cherokee 4xe Concept

O altă călătorie înapoi în timp este asigurată de conceptul Resto-mod de anul acesta. Lansat în 1974, Jeep Cherokee (SJ) a fost o variantă sportivă, cu două uși, a modelului Wagoneer, fiind dotată cu scaune tip bucket, un volan sportiv și detalii inspirate din curse pentru a atrage șoferii mai tineri și mai aventuroși.

Un an mai târziu, opțiunea Wide-Track a devenit disponibilă cu îmbunătățiri cheie, printre care se numărau dungi exterioare, anvelope mai mari, punți mai late cu 3” (7,6 cm), decupaje mai mari pentru roțile din față și din spate, punți Dana 44 în față și în spate și un interior cu mai multe dotări de confort.

Astfel ajungem la cea mai nouă variantă a acestui concept. Pentru a aduce un omagiu modelului Jeep Cherokee SJ, un vehicul inedit cu performanțe inegalabile atât pe șosea, cât și în afara ei, echipa de design Jeep a reimaginat complet SUV-ul emblematic cu o latură modernă.

Conceptul Jeep Cherokee 4xe și-a început viața sub forma unui Jeep Cherokee din 1978, care a fost îmbinat delicat cu un Jeep Wrangler Rubicon 4xe din 2022. Modelul original Jeep Cherokee a fost conceput pentru a duce generația Jeep Cherokee SJ la un nou nivel de performanțe, iar această ideologie se perpetuează cu noul concept.

Caroseria originală a fost modificată substanțial, iar exteriorul îmbină proporțiile originale cu o schemă de vopsire multicoloră, tipică anilor ‘70. Deși Jeep Cherokee 4xe ‘78 se aseamănă cu un vehicul de epocă, acesta a fost transformat într-o mașină modernă, electrificată, gata pentru a aborda orice traseu.

Sub capotă, conceptul Jeep Cherokee 4xe ‘78 dispune de motorizarea avansată a modelului Jeep Wrangler 4xe, care oferă o experiență unică atât pe șosea, cât și în afara ei, prin combinația celor două motoare electrice, a unei baterii electrice de înalt voltaj, cât și a unui motor cu combustie internă în 4 cilindri. Cutia de viteze automată în 8 rapoarte este cuplată unei cutii de transfer cu raport 4:1 pentru a livra mai multă putere anvelopelor de 37”, care îmbracă jante de 17” cu model “slotted mag”.

Jeep Cherokee 4xe ‘78 are un interior unic, cu scaune de tip scoică îmbrăcate în piele. Bancheta spate a fost înlocuită cu o bară de ranforsare în patru puncte, iar portbagajul acomodează o roată de rezervă pentru momentele în care traseul devine de-a dreptul dificil.

Jeep Wrangler Rubicon 4xe Concept

În urma reacțiilor foarte pozitive ale publicului față de culoarea limitată Tuscadero, care a debutat pe modelele Jeep Wrangler în 2021, echipa de design Jeep a decis să se autodepășească și a întâmpinat dunele din Moab cu o nouă culoare magenta cromată, de-a dreptul provocatoare. Vă prezentăm conceptul special Jeep Wrangler Rubicon 4xe, dotat standard cu o capabilitate electrificată inegalabilă în off-road, o paletă de culori vibrante, cât și o platformă puternică, potrivită oricărei aventuri.

Exteriorul conceptului Jeep uimește prin culoarea sa atrăgătoare, cât și prin accentele negre de-a lungul grilei și ramelor farurilor. Grila caracteristică cu șapte fante a fost împrumutată de pe noul model Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary și contrastează grafica specială de pe capotă, cu un model ton-pe-ton, care se asimilează vizual cu tapițeria interiorului.

Habitaclul la fel de îndrăzneț urmărește tema de rezistență supremă. Scaunele din piele beneficiază de detalii subtile în magenta, plasate subtil în contrast cu suprafețele perforate cu model de animal.

Piesa de rezistență a interiorului este panoul de bord din piele neagră lăcuită, cu o inserție de fermoar ce ascunde un strat de catifea roz dedesubt.

Capabilitatea off-road a modelului a fost îmbunătățită prin suspensia ajustabilă AccuAir, ce permite montarea unor roți masive de 37” cu jante speciale American Expedition Vehicles (AEV) Borah vopsite în negru lucios. Conceptul beneficiază și de bare față și spate și huse de diferențial de la AEV, cât și de un troliu Warn Zeon.

Grand Wagoneer Overland Concept

Nu există un model mai potrivit escaladării dealurilor din Canyonlands National Park decât noul Grand Wagoneer Overland Concept. Noile Grand Wagoneer și Wagoneer își reinterpretează propriile rădăcini și duc gama de SUV-uri premium pe noi culmi ale confortului și aventurilor. Cu o mentalitate de aventurier adevărat, noul concept duce explorarea off-road în noi teritorii – în stil tipic Grand Wagoneer.

Conceptul Grand Wagoneer Overland folosește noua motorizare Hurricane Twin Turbo 3.0 510 pentru a transporta aventurierii cât mai departe de drumul bătătorit. Livrând 510 CP și 678 Nm, puternicul motor Hurricane oferă performanțe premium, cât și eficiență avansată, în special în comparație cu motoarele V8 aspirate natural și V6 turbo ale competiției.

Conceptul inspirat de „overland” beneficiază de o gamă largă de modificări în interior și exterior. Principala caracteristică a conceptului este un cort escamotabil RedTail Overland Skyloft personalizat, fixat pe partea superioară a acoperișului lui Grand Wagoneer. Skyloft este construit din fibră de carbon și poate fi extins în aproximativ 10 secunde, din interior, prin simpla împingere cu mâna.

Pentru a implementa sistemul Skyloft, echipa de design a început prin a elimina al doilea și al treilea rând de scaune. Plafonul panoramic din spate a fost repoziționat pentru a crea o intrare rezistentă la intemperii din zona celui de-al treilea rând de scaune în nivelul Skyloft. O ușă glisantă și o mică scară, care funcționează și pe post de masă, permit accesul facil. Skyloft oferă o oază climatizată și un spațiu de dormit pentru două persoane, cât și suficiente ferestre pentru a absorbi cele mai panoramice priveliști.

În timp ce Skyloft este soluția perfectă pentru a observa o noapte înstelată, interiorul a beneficiat, de asemenea, de multiple modificări. Fie că este folosită pentru a scăpa de ploaie, sau pentru a te schimba din hainele de drumeție, noua podea rezistentă a conceptului face față oricărui element exterior cu brio.

Pentru a completa experiența sistemului de divertisment pentru locurile din spate, cât și alte funcții de confort standard ale modelului, interiorul a primit două bean bag-uri, un covor moale, perne, cât și iluminare ambientală adițională. Interiorul spațios poate stoca cu lejeritate biciclete, echipament și orice altceva ce merită adus pe drum.

Exteriorul conceptului Grand Wagoneer Overland este vopsit în Industrial Green cu accente Gunmetal. Un troliu Warn masiv a fost atașat grilei și este însoțit de două seturi de lumini cu laser pentru vizibilitate superioară pe timp de noapte. Acoperișul rezistent, acoperit cu material Rhino, beneficiază de accente portocalii, purtând omagiu accesoriilor folosite de împătimiții de „overland”.

Pasajele roților mai mari, aripile evazate, cât și barele față și spate modificate cresc unghiurile de atac și degajare pentru capabilități de off-road superioare. Roțile de 35”, ce îmbracă jante de 18”, asigură o înălțare implicită de 3,8 cm (1,5”) a vehiculului, pentru o mai mare gardă la sol și libertate de manevrare.

Jeep Wrangler Rubicon 4xe Departure Concept

Conceptul Jeep Wrangler 4xe Departure își are rădăcinile în habitaclul clasic în aer liber al celui mai bine vândut și cel mai capabil PHEV din America, folosind componente inovative, create de echipa de design JPP by Mopar. De remarcat este amplasarea modificată a roții de rezervă, care permite modelului Jeep Wrangler Rubicon 4xe să atingă noi unghiuri de degajare.

Echipat cu jante de 17” Vintage Bronze KMC Impact OL și anvelope BFGoodrich de 37”, conceptul Wrangler 4xe Departure se remarcă prin lift kit-ul JPP de 5 cm (2”) și amortizoarele de înaltă performanță de la BILSTEIN. Aceste amortizoare folosesc tehnologia “remote reservoirs” pentru a mări capacitatea de răcire, astfel asigurând durabilitate pe cele mai dure trasee.

Grila tubulară specială acoperă grila cu șapte fante lansată pe Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition și poate fi rabatată pentru a crea o banchetă pentru două persoane, perfectă pentru relaxare. De asemenea, bara față beneficiază de un troliu Warn.

Noi aripi evazate permit montarea roților mai mari, oferind de asemenea spațiu suplimentar pentru cursa suspensiei. Noile evazări de aripi beneficiază de lumini de rulare (DRL) integrate și sunt detașabile, oferind spațiu suplimentar pentru anvelope în situații extreme de off-road.

Echipa de design continuă explorarea nevoilor clienților prin experimentarea în materie de iluminare suplimentară a traseelor. Conceptul Wrangler 4xe Departure utilizează trei lumini LED dreptunghiulare TYRI de 11”, plasate pe partea posterioară a montantului parbrizului. Astfel, fiecare lumină pivotează cu ușurință atunci când parbrizul este rabatat. De asemenea, lumini montate în fiecare colț al vehiculului asigură iluminare perimetrală.

Balustradele personalizate cu tuburi glisante asigură o protecție sporită a caroseriei și un acces mai ușor la cabina înălțată, în timp ce ușile tubulare JPP oferă cea mai bună experiență în aer liber.

Pentru o mai mare capacitate de depozitare, conceptul Wrangler 4xe Departure dispune de panouri Molle care sunt atașate pe bara sport și pe caroserie pentru a stoca accesorii suplimentare pentru traseu care au nevoie de un punct de fixare.

Echipa de design a folosit conceptul Wrangler 4xe Departure pentru a explora opțiuni inovatoare de montare a roții de rezervă, păstrând în același timp armonia cu celelalte accesorii. În spate se află o poartă tubulară decapotabilă, care oferă posibilitatea de a amplasa roata și anvelopa de rezervă orientată spre față sau spre spate. Cu roata montată spre spate, sistemul acționează sub forma unei extensii de benă, oferind o capacitate de stocare îmbunătățită. Cu poarta îndreptată spre habitaclu, gabaritul spate este redus pentru performanțe mai bune în off-road, în timp ce roata de rezervă este fixată în siguranță. Camera de marșarier și stopul suplimentar de frână funcționează indiferent de poziția porții tubulare.

Compartimentul de depozitare este prevăzut cu șine pentru traseu Jeep Rubicon cu legături pentru a depozita accesorii suplimentare și un covoraș semnat JPP, pentru orice condiție meteorologică.

Exteriorul în culoarea albastră deosebită Dark Harbor al conceptului Wrangler 4xe Departure este contrastat în interior de suprafețele scaunelor cu o cromatică aparte. Echipa de design a folosit o schemă de culori expresivă, combinând pielea deschisă Acord Squash Nappa cu piele închisă Carnegie Hall Brown Nappa, folosind cusături Serafil White pentru contrast. Culoarea Dark Harbor este prezentă și în habitaclu, pe panoul de bord, care beneficiază și de accente Vintage Bronze.

Conceptul Wrangler 4xe Departure dispune, de asemenea, de o șină de accesorii concept montată pe panoul de instrumente, pentru a monta telefoane sau camere pentru înregistrarea călătoriilor pe traseu.

Pentru șofer, pedalele din oțel inoxidabil JPP includ suprafețe din cauciuc negru, asigurând aderența necesară pentru pedalele de accelerație și frână. În plus, mânerele JPP asigură o intrare și o ieșire facilă.

Noua podea din vinil rezistent JPP este disponibilă acum pentru toate modelele Wrangler (JL) în patru uși. Datorită scurgerilor de podea Jeep integrate, aceasta permite o curățare ușoară a interiorului.

Jeep Gladiator Rubicon Sideburn Concept

Conceptul Jeep Gladiator Sideburn poartă o culoare impunătoare, denumită Solar Flash Yellow, și explorează noi unelte concepute pentru pasiunea nestingherită de aventură off-road.

Folosind un motor V6 Pentastar de 3.6 litri, Gladiator Sideburn beneficiază de un lift kit JPP de 5 cm (2”) și amortizoare BILSTEIN. Acestea folosesc tehnologia “remote reservoirs” pentru a mări capacitatea de răcire, astfel asigurând durabilitate pe cele mai dure trasee.

În toate cele patru colțuri, jantele HRE de 17” în șase spițe sunt învelite în anvelope de 37” BFGoodrich.

Grila tubulară specială acoperă grila cu șapte fante lansată pe Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition și poate fi rabatată pentru a crea o banchetă pentru două persoane, perfectă pentru relaxare. De asemenea, bara față beneficiază de un troliu Warn.

În premieră, pe conceptul Gladiator Sideburn a fost montat un dispozitiv de ridicare a crengilor personalizat JPP, care utilizează cabluri rezistente atașate de-a lungul capotei, direcționând crengile și frunzele peste linia acoperișului, prevenind astfel deteriorarea capotei și a parbrizului.

Răspunzând feedback-ului clienților și debutând pe un concept Gladiator Sideburn, echipa de design JPP by Mopar a instalat o pereche de lumini cu LED TYRI dreptunghiulare detașabile de 11” (28 cm) pe fiecare dintre panourile de acoperiș, suspendate pe suporturi personalizate în carcasa de lumini a conceptului. Carcasa de lumini este fixată pe fiecare panou de acoperiș și dispune de un sistem de deconectare rapidă.

Conceptul JPP Gladiator Sport Bar, realizat din fibră de carbon ușoară și oțel, îmbunătățește spațiul dintre cabină și platformă, cu un design care include trepte pe ambele părți pentru un acces ușor. De asemenea, bara sportivă are un raft median cu legături pentru lăzi de depozitare portabile. Fiecare ladă poate fi blocată și fixată prin intermediul celor opt bucle de ancorare disponibile. Patru șine în formă de T pe partea superioară a barei sport permit instalarea ușoară a bicicletelor, a caiacurilor sau a altor sisteme de încărcare montate pe acoperiș.

Bena conceptului Gladiator Sideburn este cu adevărat unică. Creată pentru a pune și mai mult în valoare limbajul de design Jeep robust și ușor, platforma este prevăzută cu panouri Molle integrate deasupra și în spatele epoleților roților pentru depozitare suplimentară. Containerele integrale RotoPaX sunt special concepute pentru depozitarea lichidelor în timpul aventurilor off-road. În interiorul compartimentului se află un suport pentru roata de rezervă Mopar modificat, care poate găzdui o roată de 37”.

Un nou hayon găzduiește camera de marșarier standard, al treilea stop de frână și beneficiază de trei panouri Molle, cât și de o emblemă Jeep specială în deschiderea centrală.

Sentimentul de aer liber al conceptului Sideburn Gladiator este amplificat de ușile ‘half doors’, pragurile și mânerele JPP, care facilitează accesul în habitaclu.

Interiorul beneficiază de scaune, cotieră, schimbător și alte accente în piele de culoare roșie închisă Vienesse Relicate Nappa, cu cusături Soul-Stopper. Cusăturile se extind și pe panoul de bord și pe volan.

Instrumentarul nou beneficiază de detalii sub forma reliefului din Moab, în negru mat cu trasee în gri închis. Alte inserții în interior sunt vopsite în vopsea mată Atomic Silver.

Pedalele decorative din oțel inoxidabil JPP asigură tracțiune pentru control pe trasee, în timp ce podeaua concept din vinil rezistent JPP (pentru modelul Gladiator JT) cu scurgeri integrate, care permit curățarea facilă a interiorului. 

Easter Jeep Safari

Easter Jeep Safari, organizat de clubul Red Rock 4-Wheelers din Moab, constă în călătorii pe traseu, majoritatea de o zi, cu plecare din Moab, Utah, pe parcursul celor nouă zile ale evenimentului. Jeep Safari a fost inițiat în 1967 de Camera de Comerț din Moab ca o plimbare de o zi pe traseu. De-a lungul anilor, pe măsură ce numărul de participanți a crescut, Safari s-a extins până când a ajuns în cele din urmă la actualul eveniment de nouă zile. „Big Saturday” rămâne punctul culminant al evenimentului, în sâmbăta din weekendul de Paște.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,347FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri