Întrecerea brașoveană pentru piloți amatori ajunge la etapa a treia

| 27 noiembrie 2017 | 0 Comments

Proiectul Promo Rally TOTAL, întrecerea brașoveană pentru piloți amatori, ajunge la etapa a treia, programată să se desfășoare în aceeași locație, breteaua ce înconjoară fostul Stadion Municipal din Brașov, în data de 17 Decembrie 2017.

Condițiile de desfășurare rămân identice, față de etapa a doua, cu excepția hărții traseului de concurs, care va fi redesenată. Mai mult ca sigur se va alerga pe zăpadă sau pe o suprafață cu adereanta scăzută, acest lucru făcând întrecerea mai spectaculoasă şi obligându-i pe participanţi să-şi adapteze tehnica de pilotaj la condiţiile date.

Înscrierile sunt deschise până vinerea din săptămâna cursei, 15 Decembrie 2017, iar plata taxei de înscriere poate fi achitată inclusiv duminică, 17 Decembrie 2017, la fața locului, înainte de verificarea administrativă.

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Județene de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Partenerul oficial al campionatului este TOTAL România, iar PRO–X este partener principal. CYCLON MOTORSPORT este partener logistic. Cupele sunt asigurate de INFINITY TROPHY.

Parteneri: Konvekta, Apel OneMed, Agenția Century, Time is Coffee.
P

artener tradiţional al organizatorilor, compania OMNIASIG se alătură începând cu etapa a doua a campionatului Promo Rally TOTAL.

Parteneri media: www.autorally.ro, Brașov TV, Rock FM, Zile și Nopți.
Eveniment susţinut de Primăria Municipiului Braşov, Poliţia Braşov – Biroul Rutier, Poliția Locală Brașov, ISU Braşov, Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție Turul Colinelor, 12-13 iunie 2021

Competiția ciclistă este organizată sub egida Federației Române de Ciclism, în parteneriat cu RoadGrandTour.

Închide