Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 pentru Audi Q2

| 27 noiembrie 2017 | 0 Comments

Anvelopa a fost dezvoltată pentru conducătorii auto care locuiesc în regiuni cu ierni blânde și care nu vor să se gândească la schimbarea anvelopei în fiecare an. Anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 este potrivită în mod special pentru mediile urbane care se confruntă cu diferite condiții rutiere și meteorologice.

Anvelopa a fost aprobată pentru Audi Q2 în două dimensiuni: 215/60R16 95V și 215/55R17 94V. Anvelopele vor fi marcate „AO”, arătând că acestea sunt aprobate de Audi ca echipare originală.

Modelul benzii de rulare a anvelopei Vector 4Seasons Gen-2 este dezvoltat pentru a se potrivi nevoilor de vară și de iarnă, așa cum este indicat de marcajele M+S și fulgul de zăpadă prezente pe flancul anvelopei. Datorită tehnologiei SmartTread, Vector 4Seasons Gen-2 oferă, de asemenea, performanțe excelente pe drumurile umede, alunecoase și înghețate. Stabilitatea, manevrabilitatea și durabilitatea sunt caracteristici cheie care definesc anvelopele din a doua generație Vector 4Seasons.

„Din nou, putem anunța cu mândrie că modelul  Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 a fost ales de un producător de mașini premium, Audi. Această anvelopă este soluția potrivită pentru o mașină multifuncțională, care permite șoferilor să conducă în condiții rutiere și meteorologice diferite, fără a-și schimba anvelopele înainte de iarnă sau de vară „, spune Nick Harley, directorul general al Goodyear OE Consumer EMEA, citat de autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cursa de 24 de ore de la Nurburgring, transmisă în premieră în România

Cursa de 24 de ore de la Nurburgring, transmisă în premieră în România

Închide