GT4 European Series Southern Cup: juniorii BMW Motorsport au câştigat cu noul BMW M4 GT4

| 2 octombrie 2017 | 0 Comments

Juniorii BMW Motorsport Beitske Visser (Olanda) şi Dennis Marschall (Germania) au fost în mijlocul acţiunii în week-end în etapa desfăşurată pe „Circuit de Catalunya”, lângă Barcelona (Spania), în cadrul GT4 European Series Southern Cup.

În cele două curse de sâmbătă şi duminică, cei doi au împărţit cockpitul noului BMW M4 GT4 înscris de Schubert Motorsport – şi au făcut-o cu succes.

Marschall şi Visser au câştiga cursa de deschidere. Marschall, care a preluat volanul de la Visser pe la jumătatea cursei, a trecut linia de sosire cu un avans de 0,941 secunde faţă de maşina de pe locul al doilea. Cei doi au încheiat pe locul al 15-lea manşa a doua, una dominată de ploaie.

„Chiar nu ne aşteptam să câştigăm prima noastră cursă reală cu noul BMW M4 GT4”, a spus Marschall, citat de autostiri.ro. „Cu toate acestea, avantajul acestei maşini este că ajungi rapid la viteză mare şi poţi stabili timpi buni pe tur, chiar şi dacă ai experienţă redusă. Beitske şi cu mine am reuşit să facem acest lucru în cele două sesiuni de calificări şi în cursa de deschidere. Duminică, pe ploaie, pur şi simplu nu am avut suficientă experienţă în comparaţie cu adversarii. Chiar şi aşa, nu putem uita un week-end care a fost de succes. Suntem foarte fericiţi.”

Din sezonul următor, echipele de client vor putea concura cu BMW M4 GT4 în cursele de pe mapamond. Max Koebolt şi Ricardo van der Ende (ambii din Olanda) au reuşit o clasare pe podium la Barcelona, încheind pe locul al treilea în cursa de sâmbătă, cu M4 GT4 al echipei Ekris.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele

Citește articolul precedent:
Mazda CX-5 2021 – conectivitate crescuta

Mazda CX-5 2021 dispune de tehnologia Human Machine Interface (HMI) îmbunătățită pentru un confort mai ridicat și un plus de...

Închide