Geneva 2015: Goodyear expune modelul Range Rover Sport

| 6 martie 2015 | 0 Comments
Goodyear - Range Rover Sport

Goodyear – Range Rover Sport

Goodyear expune modelul Range Rover Sport 2014 la Geneva. Această echipare reprezintă una din multele echipări originale pentru Jaguar Land Rover.

Goodyear a anunțat că expune modelul Range Rover Sport 2014 la standul său de la Salonul Internațional Auto de la Geneva. Modelul Range Rover Sport 2014 este echipat cu anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, iar această echipare reprezintă mulți ani de cooperare apropiată cu Jaguar Land Rover.

Modelul Range Rover Sport 2014 livrează cel mai bun nivel al dinamicii on-road de până acum al acestei mărci, împreună cu capacitățile all-terrain de înaltă clasă, originale ale Land Rover. Echipat cu tehnologie, acesta oferă un exterior asertiv și musculos, un interior luxos și flexibilitatea furnizată de opțiunea ocazională de 5+2 locuri.

Echiparea Eagle F1 Asymmetric 2 SUV completează dinamica on-road a mașinii și manevrabilitatea agilă a acesteia cu o anvelopă ce este proiectată să stăpânească greutatea unui SUV. Anvelopa oferă un control al virajelor astfel că presiunea este distribuită egal, iar contactul cu suprafața de drum este maximizată în timpul virării cu viteză.

Aceasta oferă de asemenea față de predecesoarea sa o manevrabilitate sporită pe suprafețe umede, printr-un design asimetric ce crește contactul cu suprafața drumului, precum și canalele de evacuare a apei pentru a preveni acvaplanarea. În sfârșit, profilul benzii de rulare reduce zgomotul pentru un condus mai liniștit și mai confortabil, care se potrivește cu interiorul luxos al mașinii.

“Anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 SUV a fost alegerea naturală de echipare ce vine să completeze performanța all-terrain a celui mai recent model Range Rover Sport. Am lucrat cu cei de la Jaguar Land Rover timp de mulți ani pentru câteva echipări originale, printre care se numără și Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport. Suntem mândri să prezentăm echiparea noastră pe modelul Range Rover Sport 2014 la Geneva,” a spus Hans Vrijsen, Director de Marketing la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa, citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide