spot_img

Gabriel ENE revine cu drag pe Drumul Poienii

Cu siguranta “Drumul Poienii” este unul dintre cele mai indragite trasee din Campionatul National de Viteza in Coasta. Revenit in campionatul intern in anul 2013, traseul de 5km lungime, cuprins intre str. Șirul Livezii si Calea Poienii, aduna la start un numar record de participanti, dar si de spectatori.

Gabriel ENE se va alinia la startul Trofeului Total la volanul modelului Honda Civic Type-R, la volanul caruia a reusit sa isi adjudece victoria la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice in prima etapa a sezonului 2017.

Pornesc spre Brasov cu sentimente mixte. Pe <<Drumul Poienii>> am reusit anul trecut prima mea victorie la clasa 2 roti motrice in Campionatul National de Viteza in Coasta, dar tot aici in 2014 si  2015 problemele tehnice m-au impiedicat sa termin competitia. Este un traseu extrem de frumos pentru piloti si apreciat deopotriva si de spectatori.

Parcul de service amplasat in oras, in Livada Postei, ajuta foarte mult la acest lucru, fanii avand posibilitatea de a ajunge pe proba si alaturi de piloti intr-un timp foarte scurt. Sunt convins ca acestia vor fi in numar mare pe marginea traseului de concurs si speram ca vremea sa nu ingreuneze acest lucru.” declara Gabriel ENE inainte de plecarea spre Trofeul Total, citat de autostiri.ro.

Trofeul Total se desfasoara pe sectorul de drum DN1E cu start din zona Livada Postei pe o lungime de 5 kilometri, diferenta de nivel dintre start si sosire fiind de 235m. Ziua de sambata, 27 mai, a programat concurentilor doua manse de recunoasteri si trei manse de antrenamente cronometrate in urma carora se va stabili ordinea de start din concurs.

Duminica, 28 mai, pilotii vor avea la dispozitie doua runde de recunoasteri, urmand ca cele doua manse de concurs sa se desfasoare in a doua parte a zilei incepând cu orele 14:30, respectiv 17:00.

Traficul pe DN1E va fi deschis temporar circulatiei publice, dupa cum urmeaza: sambata intre orele 13:30 – 14:45, iar duminica intre orele 12:45 – 14:00.

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro – partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies.

Credit foto: simcat.ro – Catalin Stoia

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri