spot_img

Final de Octombrie cu noutăți pentru Promo Racing

  • Ramura Promo Rally continuă la munte și cu premii în bani pentru campionii claselor 1, 2, 3 și 4
  • Ramura Promo Speed Challenge intră în hibernare după etapa a treia

Cele două ramuri sportive ale Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 își continuă parcursul cu etapele organizare în 31 Octombrie (Rally), respectiv în 7 Noiembrie (Speed Challenge).

Promo Rally continuă la munte și cu premii în bani pentru campionii claselor 1, 2, 3 și 4

Spre deosebire de Speed Challenge, ramura Promo Rally își continuă fără întrerupere parcursul, conform calendarului publicat. Pauză este programată doar în perioada sărbătorilor de iarnă (12 Decembrie 2021 – 23 Ianuarie 2022).

Etapa a doua, programată pentru 31 Octombrie vine cu câteva noutăți importante pentru participanți.

O primă noutate o reprezintă aceea că pentru această etapă organizatorii revin pe traseul de biatlon din Resortul Cheile Grădiștei, acolo unde în anul pandemic 2020, organizatorii susținuți de proprietarii stațiunii au propus două etape mult apreciate de participanți.

O altă noutate importantă anunțată de organizatori se referă la premii, de această dată la întreaga ramura Promo Rally. Astfel, compania TELL Security Systems, prin persoana Directorului General Emil Csaba Vincze, pilot de raliu, de viteză în coastă și un inimos susținător al sportului auto brașovean a anunțat premiile acordate la final de campionat pentru ocupanții primelor trei locuri la cele 4 clase de concurs, după cum urmează:

  • Fiecare ocupant al locului 3 din clasa 1, 2, 3 și 4 va fi recompensat cu 110 €;
  • Fiecare ocupant al locului 2 din clasa 1, 2, 3 și 4 va fi recompensat cu 175 €;
  • Fiecare ocupant, câștigător de clasă, din clasa 1, 2, 3 și 4 va primi 300 €.

Premiile vor fi acordate la festivitatea de premiere a ultimei etape, programată pentru 20 Februarie 2022, într-o locație care va fi anunțată.

,,Consider că pe lângă bine meritatele cupe care vor atesta peste ani activitatea sportivă a fiecăruia dintre participanți, o mică susținere financiară îi va ajuta atât pe cei care vor urma lungul și costisitorul drum spre profesionalism, cât și pe cei care au evoluat șase etape cu rezultate apreciate” – a declarat domnul Emil Csaba Vincze.

Pe lângă premiile acordate clasamentelor finale, partenerii WRT Parts – Director General Zoltan Vargyasi, Auto Chelu – Director General Neculai Ciușleanu, Pro-X – Director Executiv Dan Daniliuc, Cyclon Motorsport – Președinte Istvan Barabas și BOP Motorsport – Președinte Paul Țurcanu, vor premia podiumurile de etapă a celor patru clase cu vouchere valorice în valoare de câte 100 € fiecare.

,,Suntem un grup, o echipă aș putea spune de susținători ai sportului auto din Brașov. Suntem uniți în jurul automobilismului sportiv și foarte important, facem tot posibilul să nu uităm niciodată generația care urmează” – a declarat în numele partenerilor Promo Racing, domnul Dan Daniliuc.

Dacă adăugăm la premiile de mai sus nelipsitele cupe însoțite de spumantele Angelli Cuve Imperial pentru fiecare ocupant al podiumului de premiere avem imaginea mărită a unui campionat, care pe lângă satisfacția sportivă și posibilitatea de a accede în sportul de performanță, oferă și premii atractive care suntem siguri că vor conduce la întreceri spectaculoase.

Program Promo Rally – 31 Octombrie 2021:

  • Verificări tehnice: 09:00 – 10:00
  • Recunoaștere: 10:00 – 11:00
  • Antrenament: 11:00 – 12:30
  • Concurs 1: 12:30 – 14:00
  • Concurs 2: 14:00 – 15:30
  • Concurs 3: 15:30 – 17:00
  • Festivitatea de premiere: 17:30

Documente Promo Rally:

Promo Speed Challenge intră în hibernare după etapa a treia

Introdusă în calendar pe două date diferite, dat fiind vremea capricioasă de toamnă, cea de-a treia etapă a secțiunii a fost programată definitiv după consultarea prognozelor meteo, pentru 7 Noiembrie 2021 în locația devenită deja tradițională, pe Str. Timișul Sec, lângă șoseaua de centură a Brașovului.

Luând în considerare condițiile speciale impuse pentru acest gen de concurs, anume un traseu uscat și având în vedere sosirea iminentă a sezonului de iarnă care, pe lângă frig, vine și cu precipitații, ramura Speed Challenge va intra într-o perioadă de hibernare. Etapele din anul 2022 urmează să fie reluate începând cu luna martie.

Program Promo Speed Challenge – 7 Noiembrie 2021:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 10:00
  • Calificări: 10:00 – 13:30
  • Curse demonstrative: 13:30 – 14:30
  • Sferturi de finală, semifinală și finală: 14:30 – 16:30
  • Festivitatea de premiere: 17:00

Documente Promo Speed Challenge:

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems, Resort Cheile Grădiștei

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovBiroul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Ana Maria Florea

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri