Fiat este noul partener al CSM București

| 5 octombrie 2019 | 0 Comments

Joi, 3 octombrie 2019, Auto Italia anunță începerea parteneriatului cu echipa de handbal feminin, CSM București. În cadrul acestui parteneriat, Auto Italia oferă cu drept de utilizare, pentru o perioadă de 12 luni, opt autoturisme Fiat 500 jucătoarelor din echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București.

Autoturismele oferite handbalistelor de la CSM București, sunt 8 unități Fiat 500, cu o motorizare de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri în linie. Nivelul de echipare al celor 8 Fiat 500 se numește Lounge și oferă un sistem multimedia modern și prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecție electrică DualDrive iar volanul îmbrăcat în piele oferă o accesibilitate și un confort sporit, datorită comenzilor aplicate la îndemâna șoferului. Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui ștrengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson.

Clubul Sportiv Municipal din București, singurul din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor la handbal feminin, știe ce înseamnă să ai alături un colaborator de încredere și este onorat de venirea în ECHIPĂ a Grupului Auto Italia. Sportivele s-au declarat extrem de încântate de mașinile pe care le-au primit și au plecat zâmbitoare din Showroom-ul Auto Italia.

Gabriela Szabo, Director General CSM București: ,,Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”.

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat, citat de autostiri.ro: ,,Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia.

Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM București îl vor conduce în cadrul parteneriatului nostru, este cel mai de preț exponent al istoriei mărcii Fiat și al grupului FCA în Europa, un model cu o istorie bogată și performanțe inegalabile din punct de vedere al menținerii unei valori ridicate în timp. Se aseamănă întrucâtva cu tradiția handabalului feminin românesc, dacă putem spune astfel.

Ne dorim, în primul rând, ca CSM București să reprezinte handbalul feminin românesc în Europa, în DELO WOMEN’S EHF Champions League la un nivel cât mai înalt și sperăm ca în 2020 să vedem marca FIAT în Final Four-ul competiției. Mult succes!”

În urmă cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se înființa Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care în anul 1900 ajunsese la 24 de unități produse. Perioada de la finalul secolului ‘19 a fost reprezentată de inițiative de amploare, de multă creativitate și idei revoluționare, iar prima fabrică de automobile din Italia, avea să devină curând, una dintre cele mai importante companii auto din lume.

Fiat 500 reprezintă modelul iconic al producătorului din Torino, fiind o mașină care s-a adaptat mereu cerințelor clienților, dar și trend-urilor cele mai vibrante. Exponent al Dolce Vita și al eleganței italiene, Fiat 500 a fost construit pentru prima dată în 1957.  Neschimbat vreme de șase decenii, Fiat 500 a prezentat de-a lungul timpului reinterpretări diferite, dar prestanța sa a rămas mereu una exclusivistă. Acesta este unul dintre secretele tinereții fără bătrânețe ale modelului Fiat 500. Designul său a continuat să mențină spiritul inconfundabil, a aprins imaginația artiștilor și a creatorilor de modă, care la rândul lor i-au oferit reinterpretări elegante, exclusiviste sau sportive.

Fiat 500 a obținut în 2017 distincția “Corporate Art Awards” acordat de MoMA (Museum of Modern Arts) – New York, pentru cel mai iconic model produs de Fiat de-a lungul timpului, ambasador al Italiei peste hotare și simbol al creativității italiene. Muzeul a achizițonat un exemplar Fiat 500 F, cel mai popular model 500 din toate timpurile, care a fost produs între anii 1965 și 1972. Modelul este expus în prezent în cadrul muzeului și se bucură de privirile admiratorilor.

Grupul Auto Italia are o prezență importantă pe piața auto din România, începând încă din anul 1993. În calitate de importator oficial al modelelor comercializate de grupul FCA, Auto Italia acoperă atât segmentul de autoturisme, prin marcile Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati, cât și segmentul de vehicule comerciale, prin gama Fiat Professional.

Auto Italia este o companie care în prezent numără o rețea extinsă de 36 de dealeri la nivel național și patru showroom-uri proprii în capitală.

Sursa: comunicat remis autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide