F1: „Îmi plac calificările”, a declarat Hamilton

| 24 martie 2012 | 0 Comments

Pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren) va pleca pentru a doua oară consecutiv din pole position

Pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren), care a stabilit sâmbătă cel mai bun timp al calificărilor pentru MP al Malayeziei la Formula 1 şi va pleca pentru a doua oară consecutiv din pole position, a explicat într-o conferinţă de presă că sesiunile de calificări reprezintă un exerciţiu pe care „îl apreciează mult”.

„Până acum lucrurile au mers bine. A fost o zi dificilă, cu condiţii climatice schimbătoare şi temperaturi în creştere. Am schimbat câteva reglaje la maşină şi am scos timpi buni.

Toţi au venit tare din spate, dar noi am reuşit să facem o treabă excelentă. Calificările sunt, probabil, partea cea mai interesantă a weekend-ului şi eu le apreciez mult. Nu ştiu însă dacă pole position-ul va fi cel mai prielnic loc pentru start, pentru că este o linie dreaptă lungă până la primul viraj şi se pot întâmpla multe lucruri.

Este un circuit delicat din cauza temperaturilor de pe pistă şi a umidităţii ambiente. Cred că secretul va consta în folosirea cu inteligenţă a pneurilor”, a declarat Hamilton, menţionează Agerpres.

Sursa: Agerpres


Tags: , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Trofeul Valea Uzului – Dărmănești, restricții de circulație și program

Programul Trofeului Valea Uzului 2020: Vineri 07-08-2020: ora 16:00 - Start festiv Primăria Dărmanești; ora 16:30 - 🔴 Închiderea traseului de concurs;...

Închide